Kristian (19) fra Drammen fikk gavekort på Kjør Lamborghini – “Det jeg husker best var sjokket jeg fikk”

Kjenner du noen som ønsker å oppfylle en barndomsdrøm ved å sette seg bak rattet på en spektakulær sportsbil? Noen som kanskje alltid har drømt om å prøvekjøre en Lamborghini? Da bør du gjøre som kjæresten til Kristian (19) fra Drammen, som overrasket han med et gavekort på Kjør Lamborghini i julegave!

Frister det å oppfylle en barndomsdrøm?

“Det jeg husker best var sjokket jeg fikk”

“Jeg fikk gavekort på Kjør Lamborghini som julegave fra kjæresten min. Opplevelsen var helt topp, og det beste var å teste akselerasjonen,” innleder Kristian smilende.

“Det jeg husker best var det sjokket jeg fikk da jeg kjente akselerasjonen og hørte lyden av motoren,” legger han til. 

“Det var riktignok en Lamborghini Gallardo Spyder av en noe eldre modell da Huracanen fikk tekniske problemer, noe som på ingen måte gjorde opplevelsen noe dårligere,” fortsetter han. “Med backup bil som sender enhver indre unge til himmels er det ingen grunn til å bekymre seg!”

Lamborghini er jo tross alt Lamborghini, eller hva?

“Uten tvil den beste gaven jeg har fått”

“Det å få en opplevelse i gave var noe jeg ikke forventet, men det var uten tvil den beste gaven jeg har fått. Jeg vil definitivt gi bort en opplevelse i gave selv,” avslutter han, og smiler fra øre til øre.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å kjøre en ekte superbil? Da vil opplevelsen, Kjør Lamborghini passe midt i blinken! Dette er en perfekt opplevelsesgave til den som liker å presse grensene i søket etter adrenalinkick. Rushet spres i kroppen når man gir gass i en eksklusiv Lamborghini Huracan. Her er det bare å gjøre seg klar for en unik opplevelse fylt med fart, spenning og brusende følelser!

  • Kjør en Lamborghini Huracan
  • Rundt 8-10 kilometer effektiv kjøring på motorvei
  • Opplev å kjøre en heftig sportsbil på norske veier
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar