Knut (48) fikk en unik naturopplevelse i Birdbox

Midt i hjertet av naturen finner man et romantisk gjemmested for to. Dette lille kjærlighetsredet er perfekt plassert på sin egen vei så man får virkelig kjenne på følelsen av å være helt alene. Det er det perfekte fristed med utsikt til fortryllende natur og har alle de riktige ingrediensene for en uforglemmelig, romantisk getaway. Bare deg, din kjære og naturen.

Når var sist du og din kjære tok en romantisk getaway?

En unik opplevelse

Knut fra Hokksund var så heldig å oppleve dette i sommer, da han fikk opplevelsen, «Birdbox» i gave fra sine barn. «Dette var en helt super og unik opplevelse med flott utsikt og natur. Jeg og kona har vært gift i 22 år, så dette var en veldig hyggelig opplevelse å gjøre sammen,» smiler Knut.

Godt grunnlag for romantikk

«Vi pakket med oss vin, øl, spekemat og ost. Vi koste oss i flere timer med å titte på utsikten, og se været og døgnet gli forbi,» forteller Knut. «Naturopplevelsen gav et godt grunnlag for romantikk – det er disse minnene som sitter igjen sterkest etter denne opplevelsen. En opplevelse er en helt suveren gave å motta, og absolutt noe jeg kan tenke meg å gi bort selv,» avslutter han.

Om opplevelsen

Leter du etter et romantisk tilfluktssted å ta med din kjære på? Da vil en uforglemmelig natt i Birdbox være helt perfekt! Dette unike, lille kjærlighetsredet for to, gir par muligheten til fullstendig isolasjon hvor man kan gjemme seg bort, og nyte en natt med magi og wow-faktor. Man kommer ikke tettere på naturen enn dette!

  • Et romantisk gjemmested midt i hjertet av naturen
  • Moderne hytte designet for ly og komfort
  • Det perfekte fristed

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar