Madelen (23) overrasket samboeren med en dag i Klatreparken: – Det ble en eventyrlig opplevelse som har gitt oss minner for livet!

Madelene (23) fra Sarpsborg overrasket samboeren med en eventyrlysten bursdagsgave fordi hun ønsket at de skulle få en fin opplevelse sammen. Valget falt på et gavekort på en dag i Klatreparken i Halden.
– Jeg hadde middels forventninger til opplevelsen, men det ble mye bedre enn slik vi forestilte oss. Det var mange flotte løyper og god variasjon til enhver alder. En flott utfordring for alle som er eventyrlystne, sier Madelene.
I Halden finner man en av Skandinavias største klatreparker, med over 200 elementer fordelt på 14 spennende løyper, 5 ulike tarzan-hopp og mange zip-lines. Her finnes det løyper til alle nivåer og aldre. Barn ned til 3 år kan være med. Dette gavekortet er også tilgjengelig i Oslo og Hedmark.
– Jeg sitter igjen med en minnerik opplevelse som har gitt oss minner for livet. Det ga mersmak, og vi kommer definitivt til å dra tilbake for en ny runde i klatreparken, fastslår 23-åringen. 
Hva synes du om å få en opplevelse i gave?
– Opplevelser er både flott å gi bort og fine gaver å få. Spesielt når man ikke vet hva man skal kjøpe til de som har alt. Det som er så fint med opplevelsesgaver er at man får tilbringe tid sammen. Jeg kan absolutt anbefale denne opplevelsen videre, sier Madelen. 

Om opplevelsen:

Man går ut fra plattformen høyt over bakken, hører det blåse i tretoppene og kjenner banen svaie lett. En tur i klatreparken er en spennende gave som setter høydeskrekken på prøve!

  • Morsomt for alle aldre
  • Lang zip-line
  • Ulike nivåer og vanskelighetsgrad
  • Alt sikkerhetsutstyr inngår

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar