Klara fra Nesbyen prøvde floating sammen med en venninne – “Man glemte både tid og sted”

Kjenner du noen som hadde fortjent å virkelig senke skuldrene? Noen som hadde hatt godt av å bare kunne tømme hodet for tanker og bekymringer, og føle alt av stress og spenning bare sive ut av kroppen? Da bør du gjøre som den daværende kjæresten til Klara, som ga henne gavekort på Parfloating i julegave!

Hvem ville du tatt med deg på parfloating?

“Man glemte både tid og sted”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen i julegave av min daværende kjæreste. Siden jeg endte med å reise med en god venninne istedenfor, byttet jeg fra Parfloating til Venneflyt,” forteller Klara. “Opplevelsen var utrolig beroligende og deilig.” 

“Det beste med det var at man glemte både tid og sted, som passer bra i en ellers så stressende hverdag. Etterpå fikk vi en deilig massasje, som ble lagt opp akkurat slik jeg ønsket, etter samtale med massør,” gliser hun.

Parfloating eller venneflyt – avslappende er det! 

“Hvem takker vel nei til litt massasje?”

“Jeg sitter igjen med minner om en avslappende og god opplevelse, som jeg gjerne ønsker å oppleve flere ganger. Jeg er veldig glad i vann, og det var derfor en helt perfekt måte å slappe av på for meg. Og hvem takker vel nei til litt massasje? Deilig!”

Jeg kunne ikke vært mer enig, Klara!

“Jeg digger å få opplevelser i gave! For meg er det de beste gavene, da man gjerne opplever og skaper nye minner sammen med andre. Det kan jeg jo bare anbefale mine venner å fortsette med,” sier hun med et glimt i øyet.

Når Klara får spørsmål om en opplevelse er noe hun kunne tenke seg å gi bort i gave selv, nøler hun ikke. “Absolutt! Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg kjenner. Ønsker du å slappe av? Komme bort fra hverdagens stress, mas og tekniske duppedingser? Da er denne opplevelsen for deg!” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. Uansett vil dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar