Klara (75) feiret sin 47. bryllupsdag på Mjøsa

Se for det å nyte det vakre landskapet en solfylt sommerdag på en hjuldamperen som er over 150 år gammel, og gir deg en ekte opplevelse av dampskipstrafikken på 1800-tallet. Høres det ikke hyggelig ut? Dette fikk Klara fra Oslo oppleve, da hun fikk opplevelsen, «Hjuldamper på Mjøsa» i julegave fra sin sønn.

En fin atmosfære

«Opplevelsen var kjempefin, og været var flott. Nydelig laksemåltid og fin atmosfære,» smiler Klara. «Vi ankom Havnen i Hamar hvor solen skinte og det var flott hornmusikk mens vi ventet på båten,» forteller Klara. «Det var en flott båttur og flinke guider som fortalte hva vi passerte og hva vi så på land.»

Kjenner du noen som hadde kost seg like mye på Mjøsa?

En glimrende opplevelse

«Vi som er eldre har gjerne det vi trenger, så jeg synes det var en glimrende idé å få en opplevelse i gave. Vi valgte derfor å benytte opplevelsesgaven på vår 47. bryllupsdag,» avslutter Klara med et smil.

Om opplevelsen

Gi bort opplevelsen av en reise tilbake i tid på den 150 år gamle hjuldamperen på Norges største innsjø. Her får man nyte en fin sommerdag med utsikten til den speilblanke sjøen og oppleve dampmaskinen og skovlene i drift.

  • En tur med en historisk hjuldamper
  • Kjøres i sommerhalvåret
  • En minnerik tur

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar