Kjetil (60) – sitter igjen med gode minner fra møtet med sjarmerende alpakkaer

De er myke, de er de er morsomme, pelsen kan lage supermyke gensere og de er veldig, veldig søte. Ja, jeg snakker om «the one and only:» alpakkaen! Kjetil fra Oslo fikk muligheten til å møte disse morsomme dyrene da han fikk opplevelsen, «Alpakkavandring» i 60-årsgave av sin arbeidsgiver.

Kjenner du noen som også kunne tenke seg å gå en tur med alpakkaer?

Gode minner fra en fin feiring

«Det var en fin opplevelse som passet meget godt for bursdagsfeiring,» smiler Kjetil. «Jeg sitter igjen med gode minner fra denne dagen.»

Alpakkaer er mer enn bare et søtt ansikt. De har flotte og bemerkelsesverdige personlighetstrekk, som gjør møtet ekstra morsomt for gavemottaker. Alpakkaen er milde, myke, nysgjerrige og vennlige dyr som vil sette standaren for opplevelsen. «Jeg kunne gjerne tenke meg å gi bort en opplevelse i gave,» sier Kjetil. «Med det rike utvalget som YouWish tilbyr er dette en god ide,» avslutter han.

Om opplevelsen

Ta med en du er glad i og opplev et nært møte med alpakkaen i vakker natur. Disse morsomme og søte dyrene er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser
  • Få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses – alt etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar