Kjetil (36) fikk oppleve kjelkeaking i Olympiaparken – «Opplevelsen var helt topp! Adrenalinkicket holdt hele dagen.»

Man blir aldri for gammel til å ake. Å gli nedover et snødekt fjell på en kjelke er den perfekte måten å nyte snøværet utendørs. Supergøy og flott utsikt – hva kan gjøre dette bedre? Vel… Å tilbringe denne tiden med de som betyr mest.

For hva er vel ikke bedre enn å ha det litt ekstra gøy med dine nære og kjære?

En helt toppers opplevelse

Kjetil fra Åsmarka fikk opplevelsen «Kjelkeaking for familien» av sin mor i julegave. «Opplevelsen var helt topp,» smiler Kjetil. «Det beste var nok at det var en flott unnskyldning for å komme seg ut å gjøre noe man ikke gjør hver dag,» sier han. «Kjelkeaking i Olympiaparken var heller ikke feil.»

Kunne du tenke deg å ta med familien på kjelkeaking i Olympiaparken?

Minner fra en flott dag med strålende vær

«En bratt heis tok oss til toppen. Nedfarten startet rolig før vi blir sendt i høy fart ned et par bratte heng,» forklarer Kjetil. «Her kilte det i magen hos store og små,» ler han. «Alle i familien fikk en god opplevelse og minner fra en flott dag med strålende vær sitter nært. Adrenalinkicket holdt faktisk hele dagen!

«Å få en opplevelse i gave er helt perfekt i dagens samfunn, når man er godt etablert, og har «alt man trenger» ellers,» avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Gi bort en fartsfylt kjelkeopplevelse for hele familien. Heisen drar kjelkekjørerne til topps, så man kan bruke tiden på aking og slipper å trekke kjelken selv. Kjelkekjøring er en opplevelse som passer for både barn og voksne. En super aktivitet å gjøre sammen med de som betyr mest.

  • God fart i bakken.
  • Moro for både voksne og barn.
  • Påbudt med hjelm – den lånes ut på stedet.
  • Barn fra 5-10 år kan sitte på med en foresatt gratis.

Les videre om opplevelsen her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar