Kjersti kjøpte julegaver til begge sønnene fra YouWish: – En positiv opplevelse fra A til Å.

Kjersti (52) hadde fått tips av YouWish fra en venninne, som var veldig fornøyd med tilbudet vårt. Dette inspirerte Kjersti til å overraske sine to sønner med en opplevelse i julegave.
– Jeg kjøpte Indoor Skydive til mine to gutter på 18 og 13 år fordi jeg tenkte det ville være midt i blinken siden min venninne hadde vært så fornøyd med opplevelsene hun kjøpte av dere tidligere, forteller Kjersti til YouWish.no.
Indoor skydive gir følelsen av ekstremsport bare i mer kontrollerte omgivelser. Et gavekort på indoor skydive gir 2 x 1,5 minutt med flyvning i en topp moderne vindtunnel med masse kraft i. Her kan man prøve å fly som Supermann eller leke astronaut. Følelsen av vektløshet gir garantert sommerfugler i magen!
Kjersti er fornøyd med hele kundereisen, fra kjøp til gjennomføring av opplevelsen.
– Alt gikk veldig bra. Det var enkelt å bestille og det gikk raskt og greit da vi kom til opplevelsen. Det ble en aktiv og fin dag for guttene. Dette er noe vi helt sikkert vil benytte oss av igjen, fastslår Kjersti.
Hva synes du om å få en opplevelse i gave?
– Ja, jeg vil helt sikkert benytte meg av dette som gave ved en senere anledning.  

Om opplevelsen: 

Med dette gavekortet får man oppleve fritt fall og vektløshet i en toppmoderne vindtunnel. Dette er en gave som vil gi gode minner og en opplevelse helt utenom det vanlige!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer alle
  • 2 x 1,5 minutt flytid
  • Spennende, minneverdig opplevelse

Les mer om opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar