Kjell (60) fikk en magisk stillhet og en fantastisk opplevelse med hundekjøring.

Vet du om et eventyr som vil gjøre de kaldeste dagene i året morsommere? Hundekjøring! Norge har et vakkert landskap som strekker seg over hele landet, men i stedet for å oppleve landskapet som alle andre, hvorfor ikke se den vakre naturen fra huskyenes perspektiv? Du trenger bare å dukke opp, klar for ditt livs eventyr i den norske villmarken.

Høres det ut som noe du ville prøvd?

Fordypet i naturen

Du vil få et annet syn på villmarken ved å fordype deg i den, sammen med firbente venner. Dette fikk altså Kjell Arne fra Våle oppleve, da han fikk teste ut hundekjøring han fikk i gave fra to venner.

“Det var en fantastisk opplevelse. Stillheten når vi kjørte var helt magisk. Hundene var lydige og snille, og vi hadde en koselig stund rundt bålplassen med kaffe og toddy etter hundekjøringen. Her utvekslet vi erfaringene våre med de andre som var med,” smiler Kjell Arne.

Høres koselig ut, synes du ikke?

Et fint minne som vil oppleves igjen

“Jeg sitter igjen med et fint minne, og kan tenke meg å gjøre dette igjen! Det var veldig artig og få denne opplevelsen i form av et gavekort til min 60 årsdag. Gavekort på en opplevelse er en flott idé,” savlutter Kjell Arne.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Cirka 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar