Kjell (50) – Rusa på adrenalin fra Paragliding tandem!

Lurte du på hvordan det ville føltes å fly da du var barn? Tok du deg selv i å beundre hvor vakkert hver fugl som passerte deg svevde beundringsverdig i luften? Vel, paragliding tandem flyr man i sin enkleste form – det er det nærmeste man kan komme opplevelsen å «fly like a bird.»

«I ett» med himmelen

Folk blir ofte overrasket over hvor behagelige de føler seg i luften og elsker hvordan de føler seg «i ett» med himmelen. Dette fikk altså Kjell fra Heimdal kjenne på. Han fikk nemlig Paragliding tandem i Åre av sine barn i anledning hans 50 års feiring.

Hadde du turt å kaste deg utfor en høyde for å fly som en fugl?

Rusa på adrenalin

“Opplevelsen var fantastisk! Det var en fabelaktig naturopplevelse hvor jeg fikk en helt fenomenal utsikt,” forteller en engasjert 50 åring.

“På vei opp med gondolbanen var jeg merkelig nok ikke spesielt nervøs. Jeg gledet med til tandemflygningen da tandempiloten virket veldig pålitelig og hyggelig. Jeg fikk et brukbart adrenalinkick da vi tok av, men jeg ble raskt overveldet av opplevelsen og «glemte all frykt.» Siste del av svevet var med luftakrobatikk av en kropp som var rusa på adrenalin. Herlig!” smiler Kjell.

Dette vil garantert bli et minne for livet for Kjell. Tror ikke du også?

En helt topp gave

“Når jeg tenker tilbake på opplevelsen nå, husker jeg at jeg kunne se helt til Norge mot vest og Østersund i øst. En fantastisk utsikt som jeg gjerne vil oppleve flere ganger.” “Dette er en helt topp gave å få, og gi – så lenge mottaker ikke har høydeskrekk,” avslutter Kjell.

Om opplevelsen

Kjenner du en eventyrer? Da vil Tandem paragliding være en herlig opplevelsesgave! Overrask en du er glad i med et gavekort på en unik og luftig opplevelse. Tandem paragliding gir en følelse av frihet helt ulikt alt annet.

  • 300-600 meter over bakken
  • Sikker og spennende opplevelse
  • Erfaren tandempilot

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar