Kine (31) tok med sin mor på en herlig luksusbehandling

Du åpner døren forsiktig og en veldfutende os møter neseborene dine. Lyset er dempet og den rolige musikker setter en behagelig demper på rommets aroma. Stearinlysene setter en koselig stemning og du sjenker deg et forfriskende glass med sitronvann før den hyggelige betjeningen roper deg opp. Det er på tide å gjøre seg klar til en deilig massasje som vil friske opp både kropp og sjel.

Kine fra Oslo kjøpte luksusbehandling i opplevelsesgave til moren sin på 75 år. Hun kjøpte også en til seg selv, så de kunne oppleve dette sammen. “Dette er jo noe som faller i god jord hos damer i alle aldre.”

Er du ikke enig?

«Utrolig profesjonelle.»

Både Kine og moren hennes fant opplevelsen veldig positiv. “De ansatte var veldig hyggelige og utrolig profesjonelle. Både jeg og min mor følte oss godt tatt vare på, og behandlingen vi fikk var helt nydelig! Behandlingsstedet var veldig innbydende med dempet belysning, gode lukter og veldig avslappende atmosfære. Frukt, nøtter og vann stod fremme til oss og de hadde flere oppholdsrom for avslapning mellom behandlingene. Vi hadde både ansiktbehandling tilpasset huden vår og full kroppsmassasje.”

Høres det ikke ut som en herlig dag? Jeg må innrømme at jeg fikk lyst til å ta turen!

Positiv erfaring og gode minner ga en stor verdi.

“Vi sitter begge igjen med gode minner og en positive erfaringer fra opplevelsen. Det var en veldig fin aktivitet for mor og datter. Min mor unner seg sjeldent slike ting, så hun satt veldig pris på det.”

Er det ikke fantastisk når man gir bort en gave som virkelig faller i smak? I mine øyne er dette noe av det beste jeg vet. Det er så hyggelig å gjøre andre glad.

Personlig mener Kine at opplevelser er de beste gavene man kan motta. «Jeg hadde satt utrolig stor pris på en slik gave selv. Ting har man som regel nok av, men opplevelser og minner har en mye større verdi. Jeg kan absolutt tenke meg å gi bort en slik type gave igjen, og jeg har forsåvidt også brukt YouWish.no en gang tidligere hvor jeg ga bort en vinsmakingstur med overnatting til begge foreldrene mine. Dette falt også i veldig god jord.”

Om opplevelsen

Luksusbehandling passer perfekt for den som trenger et lite avbrekk i hverdagen, den som trenger å løsne opp muskler og si adios til stress, eller rett og slett til den som fortjener det lille ekstra. Denne behandlingen inkluderer både ansiktspleie og en rygg- og nakkemassasje.

  • Avkobling og nytelse
  • Velværende ansiktsbehandling
  • Rygg- og nakkemassasje
  • 80-90 minutters behandling totalt

Vil du vite mer om luksusbehandlingen? Les videre her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar