Karoline (24) – En gjeng bygdetullinger på Fangene på fortet

De fleste husker sikkert TV serien, Fangene på Fortet, med den sprø fyren i tårnet og den lille karen som løp rundt og hentet nøkler for å enten låse folk inn i celler eller slippe dem ut. De vemmelige dyrene som slanger og edderkopper, og ikke minst de illsinte tigrene som så elegant vandret rundt på fortet. Svetten som rant fra deltakerne og redselen som kom ved å plutselig få en skorpion eller tarantella traskende over seg glemmes heller ikke lett. Det var alltid så imponerende å se deltakerne overvinne frykten mot de avskyelige dyrene og jobbe i mot gevinsten: gullpengene.

Hva husker du aller best fra Fangene på Fortet? Ville du også prøvd dette spillet?

En gjeng bygdetullinger i by’n

Karoline var så heldig å vinne et gavekort fra YouWish og bestemte seg for å ta med kjæresten på fangene på fortet. De tok med seg broren og kjæresten hans også. Karoline og gjengen hennes – eller bygdetullingene som hun så fint kaller dem – dro til Nydalen for å tre inn i fangene på fortet verden. De var alle veldig spente på hva som ventet dem. “Det var ikke helt som forventet – det var så mye bedre!”

Karoline var veldig glad for at det ikke var noen edderkopper og andre levende dyr sånn som hun husket fra TV serien. “Spillet var veldig spennende og pulsen hoppet opp til hundre! Vi måtte samarbeide og bruke både kroppen og hjernene våre for å tenke ut forskjellige løsninger for å komme oss videre til neste oppgave. Det ble mye hit og dit, så vi fant fort ut at vi burde hatt på oss litt mer tøyelige klær.”

Det er altså ikke alltid like lurt å lide for skjønnheten, så ingen skinny jeans her, dere!

“Helt rått!”

“Vi hadde det drit kult. Opplevelsen var HELT RÅ! Det beste med det hele var en blanding av alt: spenningen og det å bruke hjernen for å forstå og prøve å løse oppgavene i de forskjellige rommene. Iveren og konkurranseinstinktet slo veldig inn. Til neste gang MÅ vi har mer tid!”

Kjenner du noen som tar en spennende men morsom utfordring?

Test dine kunnskaper

Her finnes det ingen tigere, men man vil kjenne igjen mange av oppgave fra den populære tv-serien. For å løse oppgavene er det behov for alle slags egenskaper og talenter, både kunnskapsmessig, fysisk, og psykologisk. Fortet har 45 rom eller celler med ulike aktiviteter som man må løse som et lag på mellom 3-5 personer. Cellene har ulik grad av fysiske utfordringer eller hjernetrim. Her får man testet hukommelse, balanse, beregning, logikk, styrke og mattekunnskaper.

Er du mer av den fysiske hjelpen? Eller hjernetrimmeren? 

“Å få en opplevelse er en SUPER gave. Det er kjempemorsomt! Jeg kunne tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv, og jeg kunne tenkt meg å dra tilbake på fangene på fortet med jobben for team building. Jeg kunne faktisk tenkt meg å hatt utdrikningslag der, eller bare tatt med gjengen for noe morro!”

Vi sitter igjen med en fantastisk opplevelse med gode venner, mye latter. Mye pesing og pusting, mye tenking og vanvittig mye morro!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som tar utfordringen? Spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

  • Passer alle aldre og nivåer
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Oppgaver kjent fra tv-serien Fangene på fortet
  • Fra åtte år og oppover

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/fangene-pa-fortet


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar