Karina (29) overrasket kjæresten med Flysimulator 737 – 800.

Har du noen gang lurt på hvordan det er å styre et eget fly helt alene? Det er rart å bare være co-pilot i et fly, men å faktisk trykke på alle knappene og styre spakene er noe helt spesielt, og i en flysimulator vil det føles helt ekte. Det er akkurat som om du befinner deg i himmelen, svevende blant sol og skyer.

Karina fra Porsgrunn ga Flysimulator 737 – 800 i gave til sin samboer, Stian. Karina fikk være med som flue på veggen, og etter opplevelsen fortalte Stian henne at det beste med hele opplevelsen var å bli kastet inn i et scenario som føltes veldig realistisk og spennende. Karina, som fikk oppleve det fra et utenfra perspektiv syntes det var omtrent like spennende!

Så vi kan jo bare tenke oss til hvor eventyrlig det var for Stian.

Klar for takeoff

Karina og Stian ankom stedet hvor opplevelsen holdt sted. De ble ført inn i et mørkt rom hvor cockpiten var, og deretter var det bare rett på sak. Stian fikk en rask innføring i hva alle spaker, brytere og knapper skulle brukes til. Så var det klart for takeoff. Instruktøren som var co-piloten holdt styringen på instrumentene slik at Stian kunne konsentrere seg om hovedformålet – nemlig å styre flyet. Kjæresteparet opplevde dette som svært positivt. “Stian gjorde en god jobb og jeg er sikker på at det hjalp å ha en trygg og vennlig instruktør ved siden av seg som kunne forklare alt av detaljer underveis.”

Har du prøvd å fly noen gang?

En gang til, en gang til!

Den ene timen som var satt av gikk sjokkerende fort i både Stian og Karina sine øyne. Noe som bare understreker hvor gøy og spennende det hele var, etter begges mening. “Jeg som satt bak og ikke var interaktivt med i opplevelsen, tenkte heller ikke på tiden før den plutselig var over. Så det vi begge satt igjen med var en veldig god opplevelse som vi gjerne skulle vært med på igjen.”

Tiden flyr når man har det gøy, er det ikke det man sier? 

Gleden i å få en opplevelse

«Jeg kunne gjerne tenkt meg å fortsette med å gi flere slike opplevelser i gave, fordi jeg ser gleden det gir! Stian så ut som et lite barn på julaften der han satt, så jeg er mer enn overbevist over at det var en skikkelig ‘hit’ å få en opplevelse som dette! Jeg skulle gjerne vært mottaker av en slik gave selv. Så det er tommel opp herfra!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator passe midt i blinken! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar