Karin (60) – «Kulinarisk matvandring stod til over forventningene!»

Har du noen gang tenkt på at man kan finne eksotiske smaker i Oslo? Oslo byr på en rekke mangfoldige og innovative strøk, og når det kommer til matveien, finnes det en rekke gjemte, eksotiske perler man bør besøke. Dette fikk Karin fra Asker oppleve, da hun mottok opplevelsen, “Kulinarisk byvandring” fra sine to venninner i julegave i fjor.

“Opplevelsen stod til over forventningene,” sier Karin. “Det var en veldig bra opplevelse! Det beste – bortsett fra spennende smaker – var historiene som vår eminente guide, Lene delte,” forteller hun videre.

Kunne du også tenke deg å oppleve Oslos mangfoldige strøk og eksotiske smaker?

Et helt annet, og mye bedre bilde av Oslo

“Det å rusle rundt i Oslos gater med så varierende arkitektur — fra Grønland til Grünerløkka, langs Akerselva og Torggata — var veldig hyggelig,» forteller Karin. «Vi besøke små steder vi ikke hadde hørt om og fikk smake eksotisk mat. Selv de som bor i Oslo vil ha glede av en slik tur!» smiler hun. «Som min venninne fra Sarpsborg sa – «dette ga meg et helt annet og mye bedre bilde av Oslo.»

Høres det ikke hyggelig ut?

«Den beste gaven hun kunne fått»

“Jeg sitter igjen med kun gode minner. Dette vil jeg være med på flere ganger, og det skal vi!” smiler Karin. “I følge mine venninner var dette den beste gaven de kunne fått! …Og jeg leter allerede etter årets julegave,” avslutter Karin med et lurt smil.

Om opplevelsen

Kjenner du en som setter pris på historie og som liker å oppleve nye smaker? Da vil Kulinarisk byvandring være et herlig alternativ! Overrask mamma eller mormor og opplev en kulinarisk vandring gjennom Oslo med spennende fortellinger og smaker! Dette er en perfekt gave til den som setter pris på byhistorie og smaksopplevelser utenom det vanlige!

  • Byvandring med eksotiske smaker og spennende byhistorie
  • Opplev det kulinariske mangfoldet i byen
  • 4 timers vandring
  • Ledes av autoriserte byguider

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar