Kari (57) fikk en eventyrreise på Oslofjorden med sin kjære en vakker sommerdag.

En vakker sommerdag på sjøen. Fuglene kvitrer, reker står på menyen og melodien av bølgene som skvulper høres i det båten setter fart. Kari fra Slemmestad fikk opplevelsen “Fjordcruise med reker for to” av sin datter, hennes mann og deres to barn til jul.

«Opplevelsen var helt fantastisk og vi var utrolig heldig med været: solen skinte og det var vindstille,» forteller Kari. «Litt usikker på hva som var det beste da hele opplevelsen var som en eventyrreise!» smiler hun.

Den perfekte sommer-daten, er du ikke enig?

«Lysene fra Oslo var penere enn noen gang»

«Vi tøffet ut fra brygga i Oslo mot Bygdøy. Mørket kom sigende sakte, så lysene fra Oslo skinte penere enn de noen gang har gjort,» sier Kari. «Maten ble servert ved bordene, og vi tenkte,» får vi bare mat en gang?» Men neida! Her var det bare å gjøre seg klar for både to og tre serveringer fra et personale som var veldig hyggelige,» sier hun med et smil. «Vi ble jammen meg mette og gode.»

«Hvor mange dusjkremer har man egentlig lyst på?»

«Minnene vi sitter igjen med er bare fantastiske! Gleden over at jeg klarte å mate en måke og at vi så en måke som satte sjøbein, var virkelig artig,» ler Kari. «Er så utrolig gøy og få en opplevelse i gave. Man har jo etterhvert det meste man trenger og en god opplevelse varer evig. Og skal vi være ærlige… Hvor mange dusjkremer og lignende har man lyst på?» humrer hun. «Vi har allerede planlagt opplevelsesgave til flere av våre familiemedlemmer i år.» avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte gaven til en livsnyter? Da vil Fjordcruise med reker for to være midt i blinken! Skap et hyggelig sommerminne for deg selv og en god venn, mamma eller kjæreste på kveldscruise i den magiske fjorden med smakfulle reker. Dette er en herlig måte å tilbringe en varm sommerkveld på.

  • Flott restaurert, gammel seilskute
  • Fristende rekebuffet
  • Drikke kan kjøpes ombord

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar