Karen og partneren lot seg imponere på Sjokolade & kaffesmaking – “En veldig fin opplevelse å dele”

Kjenner du noen som er glad i sjokolade og kaffe? Noen som kanskje kunne tenke seg å lære mer om begge deler, samt smake på nye varianter? Da bør du gjøre som søsteren til Karen, som ga Karen og partneren hennes gavekort på “Sjokolade & kaffesmaking” i julegave!

Tror du gaven falt i smak?

“Det beste var engasjementet og kunnskapen til vertene”

“Jeg og partneren min fikk gavekort på Sjokolade & kaffesmaking i julegave av min søster,” forteller Karen.

“Opplevelsen var kjempefin! Det beste var engasjementet og kunnskapen til vertene, samt også veldig fine omgivelser og fin størrelse på gruppen. Det var både lærerikt og gøy,” fortsetter hun. 

Hvem ville du tatt med deg på sjokolade og kaffesmaking?

“En veldig fin opplevelse å dele”

“Jeg sitter igjen med mye ny kunnskap om sjokolade og kaffe. Det var en veldig fin opplevelse å dele med partneren min,” berømmer hun. 

“Jeg synes det er helt topp å få en opplevelse i gave! I alle fall når den er til to personer, som i vårt tilfelle. Da kan den nytes i godt selskap,” smiler Karen.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv, og har også gjort det allerede ved flere anledninger. De beste gavene er de man deler,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sjokolade? Hva med kaffe? Den perfekte kombinasjonen av begge to kan man sjeldent motstå – den er ikke annet enn perfekt! Kaffe og sjokolade har naturlig synergi og gir en harmonisk sammenkobling. Når de nytes sammen, gir de dobbelt så stor glede. Overrask sjokolade- og kaffe-entusiasten med den herlige smakskombinasjonen. Det er ingenting bedre enn å nippe til en deilig kaffe med en smakfull sjokoladebar i hånden.

  • Spennende innføring i kaffens og sjokoladens historie
  • Smak på fire forskjellige håndbryggede kaffe fra Norge
  • Smak på fire forskjellige sjokolader fra Peru

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar