Karar (29) fikk gavekort fra YouWish av sin kone – “Det beste med opplevelsen var at det føltes naturlig og avslappet”

Når var sist du slappet helt av? Da mener jeg ikke Netflix og chill, men virkelig slappet av i sinnet, hvor du lot alt av tanker og sanser synke inn og virkelig kjente etter hva du følte der og da? Så lenge man ikke jobber som meditasjons- eller yogainstruktør, er det dessverre ikke ofte vi lar kropp og sinn slappe av på et dypere nivå.

Da er en veldig fin løsning en deilig massasje. Bare spør Karar (29) fra Kristiansand!

Tror du Karar fikk ny energi etter massasjen?

“Dette var en person som var ment for jobben”

“Jeg fikk egentlig en annen opplevelse i julegave fra Youwish, men da denne opplevelsen la ned, fikk vi gavekort og valgte massasjen på Bello. Denne gaven fikk jeg av min kone,” forteller Karar.

“Opplevelsen var veldig flott. Therese var svært imøtekommende og profesjonell. Jeg følte meg godt tatt vare på, og at dette var en person som var ment for jobben,” fortsetter han med et stort smil. “Det beste med opplevelsen var at det føltes naturlig og avslappet. Jeg følte meg ikke utilpass på noe vis. I tillegg var Therese dyktig så jeg følte meg mye bedre i musklene etter massasjebehandlingen.”

Kjenner du noen som hadde fortjent en massasje?

“Minner om hyggelige samtaler

“Jeg sitter igjen med minner om hyggelige samtaler om barn,  kampsport og skjermbruk for unge. Det var en veldig hyggelig prat,” sier han entusiastisk.

“Jeg synes det var veldig gøy å få en slik opplevelse i gave! Det ligger mer omtanke i en slik gave, og man slipper å få flere ting man ikke får bruk for. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse selv! Jeg vil virkelig anbefale opplevelsen videre. Det er noe jeg faktisk allerede har gjort,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på – hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni.

  • 25-30 minutters massasje
  • Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
  • Lindrer stress og ømme muskler
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar