Kai (60) – fikk oppleve en magisk stemning i Volldalskoja

Kai fra Langhus fikk opplevelsen, Skogsmiddag i Volldalskoja fra familien i anledning hans 60 årsdag- og hans bryllupsdag.

Volldalskoja er en koselig hytte bygget på tradisjonelt vis i tømmer og sten. For å komme seg til Volldalskoja blir gjestene transportert med hest og slede i fakkellys. Når man ankommer, står en treretters middag på menyen som byr på deilige, lokale smaker, rett fra «fjellets eget spisskammer.»

Dette er noe Kai og kona hans satte stor pris på.

En magisk stemning

“Det var en veldig fin opplevelse. Vi møtte mange hyggelige og flinke folk, og det var magisk stemning på tur til koia,” smiler Kai. “Selve koia og besøket der med nydelig mat og stemning var midt i blinken!” Under middagen blir det underholdning med flott felespill og visesang.

Med levende lys og godt selskap er dette en opplevelse Kai vil huske lenge.

Et flott scenario

“Scenarioet var helt topp,” forteller Kai. “Dette frister til gjentagelse, og det er absolutt en opplevelse vi vil huske. Både jeg og min kone setter stor pris på dette gavekortet,” avslutter Kai fornøyd.

Om opplevelsen

I denne pakken får man bli med til Volldalskoja og smake en nydelig treretters middag av lokalmat med stolte tradisjoner. Omkranset av levende lys, varmen fra bålet og tonene fra trubaduren er dette en opplevelse man husker.

  • Treretters fjellmiddag rundt bål og tente lys
  • Unik stemning og hyggelig underholdning
  • Transport med hest og slede/vogn

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar