Julija (41) fra Trondheim tok med seg samboeren på en nydelig bryggmiddag – “Minner betyr alt”

Hadde det ikke vært deilig med en bedre middag ute? Hvor du kan nyte kvalitetstid over et godt måltid og noe godt å drikke til? Da bør du gjøre som Julija – hun kjøpte gavekort på Bryggmiddag for to i julegave til samboeren og seg selv i 2021!

Tror du middagen falt i smak?

“Nydelig mat og en god atmosfære”

“Jeg kjøpte gavekort på opplevelsen Bryggmiddag for to selv til min samboer og meg selv i julegave 2021,” innleder Julija.

“Måltidet fant sted på en veldig fin plass, og ingen av oss hadde vært der før. Så det var et pluss at vi fikk oppleve noe nytt på et nytt sted,” fortsetter hun. “Det var veldig fine lokaler, nydelig mat og en god atmosfære. I tillegg var det veldig enkelt å bestille.”

Kjenner du noen som hadde satt pris på en bryggmiddag?

“Minner betyr alt”

“Jeg setter stor pris å få opplevelser i gave i voksen alder. Minner betyr alt,” påpeker hun med et smil.

“Det er flere opplevelser som høres veldig spennende ut og er av interesse, som jeg aldri prøvd før: RIB til Tautra og Klostergården, Kajakktur, Dome Glamping, Glass Treehouse, for å nevne noen. Disse kunne jeg virkelig tenkt meg å både få og gi bort selv,” legger Julija til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker god mat og drikke? Da vil Bryggmiddag for to være et flott alternativ! Overrask pappa eller en god venn med en gave bestående av et herlig måltid som kan skylles ned med et godt glass lokalt øl! Her kan man senke skuldrene og utforske spennende smaker.

  • En kulinarisk opplevelse med en velsmakende hovedrett
  • Flere sorter lokalt øl serveres direkte fra bryggeriet
  • En sosial og hyggelig opplevelse for to

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar