Jørann nøt kvalitetstid med kona i flotte omgivelser

Se for deg å våkne opp til frisk luft, solstråler, fuglekvitter og lyden av den perfekte stillhet. Det å kjenne roen bre seg i kroppen i det du tar morgenstrekken og titter ut på et fantastisk landskap kjennes så avslappende og godt. Glamping kan matche denne unike stemningen bra!

Det kan Jørann skrive under på! Han fikk nemlig gavekort på Dome Glamping i julegave av sin kone i 2021, og hadde et enestående opphold.

Hvem ville du tatt med deg på glamorøs camping?

“Naturen og utsikten var virkelig fin”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Dome Glamping av kona i julegave i fjor,” innleder Jørann. “Det var en flott opplevelse. Naturen og utsikten både innenfra og ute rundt domen var virkelig fin.”

“Jeg sitter igjen med minner om en herlig opplevelse av stillhet, og en fin getaway med kona. Vi var heldige med været, og kunne virkelig nyte både naturen og domen,” fortsetter han med et smil.

Får du lyst til å dra på glamping selv?

“Fått mange positive tilbakemeldinger og nysgjerrige spørsmål”

“Dette var den andre opplevelsen jeg har fått i gave, og begge to har vært godt organiserte og virkelig fine opplevelser,” forteller Jørann.

“Et gavekort på Dome Glamping kunne jeg gladelig gitt i gave til noen andre også.  Jeg la ut bilder og tekst på Facebook i etterkant av overnattingen, og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger og nysgjerrige spørsmål,” legger han til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definisjonen på balsam for sjelen.

  • En natt med glamping for to
  • Opplev luksuriøs camping med god komfort
  • Bo midt i Norges vakreste naturområder

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar