Jonas (19) fikk sett en god film og samtidig fikk brukt til med familien.

Hvordan høres et nervepirrende mysterium, et spennende eventyr eller en herlig komedie ut? Det er noe spesielt med å komme seg ut av hjemmet og inn i kinosalen de gangene man unner seg det. Ingenting er som å synke ned i gode seter og drømme seg inn i filmverdenen for så lenge det varer.

Er du ikke enig?

En fin opplevelse

Jonas fra Bergen, og broren hans fikk opplevelsen, Kino med popcorn og brus i gave av noen venner av familien. “Kino var en veldig fin opplevelse å få i gave. Jeg og broren min fikk sett en film vi begge ønsket å se, og det var hyggelig å få litt tid sammen. Det var vel også det beste med selve besøket; å få tid sammen.

Når var sist du var på kino?

En god film og tid med familien

“Vi så filmen Ford vs Ferrari, spiste popcorn og drakk brus. Jeg sitter igjen med bare positive minner – jeg fikk sett en god film og samtidig fikk brukt tid med familien. Vi hadde det veldig gøy gjennom hele opplevelsen,” smiler Jonas. “Jeg mener at dette er en veldig god gave å gi bort til andre, spesielt hvis man leter etter en gave til de som ikke ønsker seg noe. En opplevelse gir mange gode minner og vil for mange ha en god verdi,” avslutter Jonas fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en koselig gave til en du er glad i? Det er mye som skal til for å slå følelsen av å drømme seg vekk i en behagelig kinosal. Overrask søster, bror eller en god venn med en reise inn i filmverden! Behagelige seter, et perfekt lysbilde og en herlig atmosfære venter!

  • En hyggelig, behagelig eller spennende filmkveld
  • Medium popcorn inkludert
  • 0.5 L valgfri brus eller mineralvann inkludert

Les mer om Kino med popcorn og brus her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar