Jon Halvard (30) fra Holmestrand – “Det beste minnet er da vinden reiv tak i oss, og jeg virkelig forstod hva jeg faktisk gjorde”

Det å fly et helikopter er en unik følelse. Før man vet ordet av det, føles det ut som helikopteret bare løfter seg opp og flyter bort fra bakken under som befinner seg under. Man vil snart bli vant til de nye sensasjonene av å være i et helikopter, slik at man kan komme i gang med å virkelig glede deg over å fly i det. Og det beste av alt? Du kan selv sitte bak spakene!

Det fikk nemlig Jon Halvard (30) fra Holmestrand oppleve, da han fikk gavekort på Prøvefly et helikopter til 30-årsdagen av sine søsken og svigerbror!

Tror du Jon Halvard ble fornøyd med gaven?

“Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden”

“Min søster, svoger og bror gikk sammen og bestilte gavekort på Prøvefly et helikopter som gave til min 30-årsdag. Jeg møtte opp på Kjeller lufthavn en søndag i september. Etter en rask introduksjon til maskinen, fikk jeg mulighet til å fly (95% av tiden på egenhånd) nedover Groruddalen – Sinsen – Ullevål, Bygdøy – Sjursøya – Lutvann og Lørenskog før landing,” forteller Jon Halvard.

“Instruktør Geir var en trygg og rolig veileder, som hele tiden hadde en stødig hånd klar til å overta spaken om behovet skulle melde seg. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden,” fortsetter han berømmende.

Kjenner du noen som kunne tenkt seg en dag som helikopterpilot?

“Dette er noe av det absolutt morsomste jeg har gjort!”

“Dette er noe av det absolutt morsomste jeg har gjort!” gliser Jon Halvard. “Det beste minnet er kanskje da vinden reiv tak i oss, og jeg virkelig forstod hva jeg faktisk gjorde.”

“Jeg er for gammel til å bry meg om enda flere ting. Jeg har alt det jeg behøver. Så det å få oppleve dette er noe jeg kanskje ikke visste at jeg ønsket meg, men det ble en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!” sier han entusiastisk.

“Jeg kan definitivt anbefale å både gi og få en opplevelse som gave,” legger Jon Halvard til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som lenge har drømt om å være pilot for en dag? Da vil Prøvefly et helikopter være midt i blinken! Overrask jubilanten med en drøm som går i oppfyllelse! Med undervisning fra en profesjonell instruktør kan alle som har hatt pilotdrømmer nå ta kontrollen over et helikopter. Her får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Dette er en unik opplevelse som gir en helt spesiell følelse av frihet.

  • 30 min flyvning/undervisning
  • Fly Robinson R44
  • Dagens mest brukte og pålitelige treningshelikopter
  • Erfaren instruktør ved din side

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar