Jon (41) fra Fredrikstad og samboeren nøt en avslappende duobehandling – “Et gavekort fra YouWish er en genial ting å gi”

Ingenting er som å kunne unne seg en deilig massasje etter en lang lang dag med jobb, gjøremål og ærender. Og det blir enda bedre når man kan nyte en slik avspennende opplevelse med sin kjære. Bare spør Jon (41) fra Fredrikstad! Han fikk et åpent gavekort hos YouWish av sin samboer og deres venner til 40 årsdagen. 

Og det brukte han rett og slett til å kjøpe en Duobehandling både han selv og samboeren kunne kose seg med.

Blir det bedre enn å kunne bli med og nyte en gave man har gitt selv?

“Vi ble møtt av deres hyggelige energi og smil”

“Jeg fikk et åpent gavekort fra YouWish av min samboer og venner til min 40 årsdag. Da jeg så deres duobehandling, bestilte jeg til meg og min samboer, for å kunne få en avslappende time sammen. Etter ønske fra samboer, så klart,” innleder Jon lattermildt. 

“Vi var litt sent ute da det var mye trafikk på veien til behandlingsstedet, men de ansatte var super hyggelige og imøtekommende da vi kom inn døra. Vårt første inntrykk var en behagelig følelse av lunt lys og god lukt av massasjeoljer og aromaer. Rommet hadde en behagelig temperatur og vi ble møtt av de ansattes hyggelige energi og smil,” fortsetter han.

Blir du fristet?

“Det beste for oss begge var at vi fikk oppleve dette sammen”

“Vi gikk til hvert vårt rom med hver vår massør. Behandlingen jeg fikk var meget behagelig. Sterke hender som varsomt løsnet opp spente knuter i rygg og kropp. Det beste med min behandling var massasjen av føttene mine,” sier han.

“Min samboer sin opplevelse var også meget, meget, meget deilig. Den beste biten for hennes del var hele behandlingen da hun hatt vondt i rygg og kropp en god stund. Det var sterke hender som varsomt masserte ansikt, bein, rygg og nakke,” legger han til.

Er det kanskje på tide med litt luksus i hverdagen for deg også?

“Det ble en god og hyggelig prat samtidig, hun spurte om behandling av rocesea i ansikt. Hun fikk fine svar og råd om hvordan hun kunne hjelpe huden sin. Det beste for oss begge var at vi fikk oppleve dette sammen, da vi skapte et nytt minne. Vi er kjempefornøyde med vår opplevelse.”

“Lukten av harmoni og ro sitter igjen i tankene”

“Lukten av harmoni og ro sitter igjen i tankene, og den superstilige innredningen i lokalet i lune, mørke farger gjorde at man følte seg rolig når man kom inn døra. Damene som jobber der var superhyggelige og tok hånd om oss og fikk oss til å føle oss velkomne. Vi kommer veldig gjerne tilbake for en deilig behandling igjen,” skryter Jon av behandlerne og behandlingsstedet.

“Dette er en opplevelse jeg ikke hadde valgt til meg selv til tross for at jeg trengte litt TLC for kroppen, så det var hyggelig å få en opplevelse man ikke vanligvis velger selv. Det gjorde det ekstra hyggelig at jeg kunne jeg dele opplevelsen med noen jeg er glad i samtidig,” fortsetter han.

Når Jon blir spurt om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, er svaret klart:

“Absolutt!  Et gavekort fra YouWish er en genial ting å gi. De har mange opplevelser å velge mellom slik at man kan skreddersy den til gavemottaker. Vi har allerede gitt bort gaver derfra,” avslutter han, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en avslappende opplevelse til deg og din kjære? Da er Duobehandling den perfekte gave! Her får man nyte ro og kvalitetstid på sitt beste med en deilig spabehandling i duorom. Dette vil bli en velværende og herlig dag!

  • 50-60 minutters behandling
  • Avkobling og velvære for to
  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar