Johannes (60) – «Nærmere virkeligheten kommer du ikke.»

Det å være pilot og manøvrere et stort Boeing fly er en kunst. Dette fikk Johannes fra Bergen kjenne på, da han fikk opplevelsen, Flysimulator 737-800 i bursdagsgave av sin datter i fjor. «Det var en veldig artig opplevelse,» forteller Johannes. «Simulatoren var veldig «ekte» i sin oppbygging, og grafikken var flott. Med en god instruktør gikk den tildelte timen unna i en fei,» sier han.

«Det modellerte landskapet synes jeg var spesielt flott. Landskapet endret seg i forhold til årstidene; det lå snøklatter på fjellene, akkurat som i virkeligheten på vinterstid. Da vi fløy over Bømlo kunne vi se vindmølleparken hvor vindmøllene til og med roterte,» smiler Johannes.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å være pilot for en dag?

«Nærmere virkeligheten kommer du ikke»

«Vi startet flyturen i Karmøy hvor jeg fikk i oppdrag å finne Flesland og lande der,» forteller Johannes. «Det var ikke så veldig vanskelig, så lenge vi holdt oss langs kysten nordover. Da vi tok av igjen, fløy vi over Bergen og satte kursen mot hjembygda mi i Sogn, hvor jeg vokste opp,» fortsetter han. «Vi fløy videre innover fjorden og prøvde til slutt å lande på Sogndal lufthavn, Haukåsen. Men her ble rullebanen for kort, så vi raste gjennom gjerdet i enden av rullebanen, og videre ut i skauen,» humrer Johannes. «Da var timen over.»

Det er ikke bare bare å være pilot!

Anbefales til alle flyinteresserte

«Jeg kommer til å huske dette lenge, og anbefaler alle flyinteresserte å prøve. Nærmere virkeligheten kommer du ikke uten å sette deg i et fly eller i en proff simulator,» sier Johannes. «Dette var en flott gave som jeg satte stor pris på, og jeg kunne tenke meg å gi bort dette selv også,» avslutter den fornøyde 60-åringen.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar