Joachim (25) fra Bergen overrasket kjæresten med en natt i mikrohus – “Bare det å sove en annen plass gjør mye for to travle personer”

Mikrohus, eller minihus, er små og moderne hus med alle nødvendige fasiliteter som fortsetter å øke i popularitet over hele verden. Men visste du at det faktisk er mulig å overnatte i et slikt mikrohus, uten å faktisk måtte kjøpe hele huset? Det er det nemlig! Med et gavekort på Natt i mikrohus fra YouWish får man muligheten til å tilbringe natten i et slikt hus, og nyte en herlig liten getaway med en du er glad i, i flotte omgivelser. 

Bare spør Joachim (25) fra Bergen, som kjøpte gavekort på opplevelsen i bursdagsgave til kjæresten sin. 

Hvem ville du tatt med deg på en natt i mikrohus?

“Bare det å sove en annen plass gjør mye for to travle personer”

“Jeg ga min kjæreste gavekort på denne opplevelsen i bursdagsgave. Vi booket opplevelsen 1,5 måned senere,” forteller Joachim.

“Det var helt supert å komme seg litt vekk, selv om vi kun var ca 1 time hjemmefra. Bare det å se litt nye omgivelser og sove en annen plass gjør mye for to travle personer,” innrømmer han. 

“Det beste for min del var roen jeg fikk. Uten TV og slike ting blir man ‘tvunget’ til å bare snakke sammen og nyte hverandres selskap. Vi likte også at det var gårdsdyr vi kunne hilse på,” smiler han.

Frister det med en digital detox med din kjære?

“Det var deilig å bare finne roen”

“For en person som meg, som gjerne jobber litt mer enn normal arbeidsuke, så var det veldig deilig å bare finne roen som nevnt over. Kjæresten min synes det var veldig stas med alpakkavandring,” legger han lattermildt til. 

“I dette tilfelle var det jeg som ga bort en opplevelse til en annen, men jeg er veldig på dette med å gi opplevelser i gave. Da får man ofte minner igjen som man husker,” fortsetter Joachim.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave igjen,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en ekstraordinær opplevelse å ta med din kjære på? Eller vil du overraske dine foreldre med en koselig getaway? Da vil en Natt i mikrohus være en flott overraskelsesgave! Her får dere tilbringe en natt i deres private, moderne og eksklusive minihus i rolige omgivelser. Våkn opp til fantastisk utsikt og opplev det vakre landskapet i området. Ingenting slår en miniferie i sjarmerende omgivelser med en man er glad i!

  • En natt for to i moderne mikrohus
  • Oppdag fredfylte og naturskjønne omgivelser
  • Opplev et sjarmerende mikrohus med nødvendige fasiliteter

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar