Jill (48) – «Jeg satte virkelig pris på gaven og er veldig takknemlige for den fine opplevelsen på «middag for to.»

Å ta seg turen ut for et godt måltid er alltid et høydepunkt. Det lar deg slappe av fra dagens stress og nyte god mat med fantastisk selskap. Enda bedre, en god restaurant vil alltid gjøre en innsats for å få deg til å føle deg velkommen. Jill fra Haugesund fikk opplevelsen, «middag for to» i julegave fra sin bror og svigerinne. «Jeg ble kjempeglad!» sier Jill med et smil.

Når var sist du unnet noen en koselig kveld på restaurant?

Sårt og etterlengtet etter en spesiell tid

«Etter et spesielt år med mye nedstengninger, valgte jeg å bruke gavekortet i slutten på september i forbindelse med bursdagsfeiring til kjæresten. Dette var sårt og etterlengtet etter en tid med lite sosiale sammenkomster,» forteller Jill.

En fin opplevelse på flott restaurant

«Det var en flott lørdag i Haugesund by,» smiler Jill. «Det ble en veldig fin opplevelse på en flott restaurant. Både jeg og kjæresten min satte virkelig pris på gaven og er veldig takknemlige for den fine opplevelsen. Jeg synes det var supert å få en slik gave. Jeg gir veldig gjerne en slik gave til noen jeg bryr meg om,» avslutter Jill.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som ikke ønsker seg noe? Da vil middag for to være helt perfekt! Gi bort en herlig matopplevelse til noen som fortjener en utsøkt middag ute og en liten pause fra hverdagen. Dette er gaven som aldri slår feil – å kose seg på restaurant med en man er glad i er noe alle setter pris på.

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett fra dyktige kokker
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar