Jenny (32) og familien hadde en herlig sommerkveld på jazzcruise.

Er det en musikktype som vil berolige deg og gi deg følelsen av å flyte, er det ingenting annet enn Jazz – i mine øyne. Ja, jazz kan være litt mye, men det er flere forskjellige sjangere innenfor denne type musikk, og finner du den riktige… Ja, da vil du flyte avgårde.

Akkurat som Jenny og familien hennes gjorde.

Jenny fra Oslo og hennes søster ga en tur med jazzcruise til deres mor i 70 årsgave. “Det var en veldig hyggelig kveld på vannet, med god musikk og deilige reker. En veldig fin måte å tilbringe en jentekveld på.”

Mozart sa du? 

En herlig kveld på vannet

“Vi satt oppe på øvre dekk og nøt kvelden på vannet sammen. Det var så god stemning på båten, vi koste oss og snakket mye, vi fikk utdelt noen tepper så vi holdt varmen mens vi lyttet til den herlige musikken.” Harmonien, melodienen og rytmen i musikken; vannet som glittret i det fjerne og varmheten fra samværet. Noen ganger virker det som øyeblikket kan stå stille – man skulle ihvertfall håpe på at det kunne det noen ganger.

Denne kvelden var intet unntak.

En god ramme for en bra kveld

“Jeg sitter igjen med gode minner av en veldig koselig kveld med min mor og søster – en opplevelse som var litt utenom det vanlige. Som sagt var musikken veldig bra, og skapte en god ramme for en bra kveld. Det var virkelig en hyggelig måte å tilbringe en kveld med mine nære og kjære på.

… Og havet gjør alt så ekstra spesielt.

“Jeg synes at man raskt kommer i en litt annen stemning bare ved å komme ut på vannet, og med jazzmusikken i tillegg ligger alt til rette for en flott kveld.”

Om opplevelsen

Live jazzband spiller ombord på seilskuten mens gjestene kan nyte norske reker og utsikten fra båten. Kjenner du noen det kunne passe for?

  • Live jazzband
  • Norsk rekebuffet inkludert
  • God stemning
  • Tre timers tur med seilskute

Les mer om opplevelsen her


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar