Jenny (23) og kjæresten koste seg gløgg i luften da de begge prøvde vindtunnel for første gang.

Har du noen gang lurt på hvordan det vil kjennes å hoppe i fallskjerm? Indoor Skydive gir deg sjansen til å oppleve nettopp det. Det vil føles som om kroppen din blir støttet av luftstrømmen, hvor du virkelig får kjenne på følelsen av å fly. Dette er virkelig en drøm som står på bucketlisten til mange mennesker. Jenny fra Bergen ga opplevelsen “Indoor Skydive” til sin samboer og  var så heldig å få være med.

Tror du det satte mersmak?

«Jeg klarte ikke slutte å smile»

“Opplevelsen var først og fremst UTROLIG GØY! Vi storkoste oss fra start til slutt – ble tatt i mot av dyktige instruktører som gjorde opplevelsen prima!» forteller Jenny engasjert. «Det beste med opplevelsen må nok være følelsen av å fly. Man er så fri og klarer ikke slutte å smile,» humrer hun.

Hvem ville du tatt med deg på Indoor Skydive?

Frihetsfølelsen av å fly – «man koser seg gløgg i luften»

«Vi reiste til Voss og gikk inn i flotte lokaler, hvor vi møtte på resepsjonisten som guidet oss rundt. Så kom instruktøren og gikk igjennom teknikker, håndsignaler og en liten briefing,» forteller hun. «Vi ble kjent med enkle håndsignaler da det er ganske umulig å snakke i vindtunellen, men signalende fungerte topp!»

«Det var en fantastisk opplevelse, og uten tvil noe vi skal gjøre igjen! Profesjonelt, kjekt og et virkelig artig minne!» smiler hun. «Man utfordrer seg selv med å tørre å gå inn i vindtunellen – men koser seg gløgg i luften. Er man usikker på hva man skal gi bort i årets julegave er denne en soleklar vinner! Dette passer for alle,» avslutter en fornøyd 23-åring.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave som vil bli husket? Kjenner du noen som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr? Da vil Indoor skydive være helt perfekt! Overrask en god venn, søsken eller pappa med en gave som byr på følelsen av å hoppe i fallskjerm. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige og en unik gave som vil bli husket for livet!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer til alle
  • 2 ganger 1 – 1,5 minutters flytid
  • En spennende og minneverdig opplevelse

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar