Jeanette (39) – «Det å koble helt av og bare være kjærester var det beste med glamping-opplevelsen.»

Tenk å våkne opp til fuglekvitter, en lett bris som danser rundt på tunet, solstråler som lyser opp dagen og din bedre halvdel ved din side. En dag med null bekymringer og bare eventyr og hygge står for tur.

Høres det ut som noe for deg og din kjære?

En koselig kjærestegave som byr på avkobling og romantikk

Jeanette fra Lørenskog fikk opplevelsen «Dome glamping»  av sin samboer i anledning hennes bursdag. «Opplevelsen var ny og spennende da vi ikke har overnattet i lignende tidligere. Det å koble helt av og bare være kjærester var det beste med opplevelsen,» forteller hun.

Kunne du også tenkte deg å overraske din kjære med en romantisk glamping-opplevelse?

 En opplevelse som frister til gjentakelse

«Vi ble møtt av en kjempehyggelig og imøterommene vert. Vi valgte å reise til Trysil sentrum for å spise middag ute, men vi så fort at vi fint kunne ha laget middag på bålpannen som er tilknyttet domen,» forteller Jeanette. «Kvelden ble brukt til å nyte den fantastiske utsikten og stillheten,» legger hun til.

Tror du din kjære ville satt pris på en gave som dette også?

«En gave som gir minner for livet»

«Dette er absolutt en opplevelse som frister til gjentakelse og som virkelig anbefales. Vi har allerede anbefalt dette til andre og et vennepar har allerede bestilt samme opplevelsen,» smiler hun. «Med tanke på at de fleste i voksen alder som regel har alt de trenger er opplevelser en kjempefin gave å gi bort. En gave som gir minner for livet!»

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definisjonen på balsam for sjelen.

  • En natt med glamping for to
  • Opplev luksuriøs camping med god komfort
  • Bo midt i Norges vakreste naturområder

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar