Jeanett (37) fra Kongsberg fikk prøve seg som pilot for en dag – “Jeg fikk fly alt selv”

Kjenner du en spenningssøker som hadde elsket frihetsfølelsen av å sitte bak spakene på et fly? Da bør du gjøre som kjæresten til Jeanett, som ga henne gavekort på den uforglemmelige opplevelsen Pilot for en dag i bursdagsgave!

Tror du Jeanett nøt flyturen?

“Jeg fikk fly alt selv”

“Jeg fikk gavekort på denne opplevelsen av min kjæreste til bursdagen min. Det var kjempegøy. Jeg fikk fly alt selv med hjelp av flyinstruktøren. Lette, fly og lande – det var moro,” gliser Jeanett.

“Jeg sitter igjen med masse minner av å se over der jeg bor, og hvordan man flyr et fly. Det var spennende å se hvor mye det lille flyet beveger seg i forhold til et mye større fly. Jeg storkoste meg med å fly, og dette er noe jeg kan finne på å gjøre igjen,” fortsetter hun.

Frister det med en flytur?

“Jeg syns det er koselig å få en opplevelse i gave”

“Jeg syns det er koselig å få en opplevelse i gave – det finnes masse spennende man kan oppleve, men som man selv kanskje ikke kan ta seg råd til,”  forteller Jeanett.

“En opplevelse er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gi bort i gave. Jeg kjenner flere som også har lyst til å prøvefly et lite fly. En opplevelse er noe jeg kan gi i bursdagsgave, julegave eller bryllupsgave,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar