Jannicke (37) fra Bergen nøt en sushidate – “En glede for smakssanser og magen”

Har du en sushielsker i livet? En som fortjener en kveld hvor skikkelig god og variert sushi blir servert av en hyggelig servitør, slik at dere kan fokusere på å nyte hverandres selskap? Da kan Jannicke (37) fra Bergen og samboeren hennes anbefale et gavekort på Sushidate!

Hvem ville du tatt med deg på sushidate?

Et måltid med nydelig utsikt over Bergen brygge

“Samboeren min og jeg fikk opplevelsen i gave, i anledning hans bursdag. Det var et gavekort på Sushidate for to,” innleder Jannicke.

“Det var en veldig koselig opplevelse, og det var enkelt å løse inn gavekortet. Vi ble møtt av skikkelig hyggelige servitører og restauranten var nydelig, med flott utsikt over Bergen brygge. De ansatte på restauranten var super behjelpelige, og det var veldig spennende at vi ikke visste hva vi kom til å få servert,” fortsetter hun med et smil. “Det eneste vi visste var at vi ville få sushi for to.” 

Frister det deg like mye som det frister meg?

“Alt ble spist opp med stor entusiasme”

“Tro meg, alt ble spist opp med stor entusiasme. Det var til stor glede for smakssanser og magen. Alt smakte kjempegodt og ferskt,” sier Jannicke drømmende. “Det var nydelig mat, super service, koselig atmosfære, kvalitetstid, kos og latter. Det var en veldig kjekk gave å få.”. 

“Det er jo ikke alltid man unner seg noe eller tenker over å gjøre noe. Da ender man ofte opp med å bare ønske seg noe enkelt, som en genser. Men en opplevelse skaper minner man ikke glemmer,” forteller hun.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave til andre! Det er en super idé for de som har alt, eller de som gjerne trenger en opplevelse i hverdagen,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Har du en bedre halvdel eller nær venn som er glad i sushi? Da vil en «sushi date» være en hyggelig gave! Japanske retter laget av lokale råvarer smaker fortreffelig etter en lang dag, og er en perfekt gave for matelskeren. Måltidet inkluderer flere fargerike og smakfulle typer fisk. Overrask noen med et lekkert måltid!

  • Delikatesser fra havet
  • Smakfull sushi tilberedt av dyktige kokker
  • Hverdagsluksus de fleste setter pris på
  • Utsikt til Vågen fra vakre Fisketorget

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar