Janne (54) fra Lillehammer ble inspirert av en Dag på Kistefos

Har du noen i livet som er glad i kunst og kultur? Noen som syns at arkitektur er fascinerende? Og som ville elsket en dag med kulturelt påfyll på et enestående museum? På Kistefos-museet får man akkurat det og så mye mer. Bare spør Janne (54) fra Lillehammer!

Hvem ville du tatt med på Kistefos?

“Jeg fikk inspirasjon til eget pedagogisk arbeid”

“Jeg fikk et gavekort på Dag på Kistefos i julegave fra jobben min på Høgskolen i Innlandet,” forteller Janne. “Det var en veldig fin opplevelse, og det beste var at jeg fikk inspirasjon til eget pedagogisk arbeid, legger hun til.

Kunne du også trengt litt inspirasjon?

“Minnene jeg sitter igjen med fra besøket er knyttet til de ulike skulpturene. Det var veldig fint å få en slik opplevelse i gave, og det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi til andre ved en senere anledning,” avslutter hun smilende.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som interesserer seg for kunst, kultur og arkitektur? Ta med vedkommende på en innholdsrik dag på Kistefos museum! Her kan man gå på vandring i en av Norges mest spektakulære skulpturparker, få et innblikk i norsk industrihistorie, eller utforske de flotte kunstneriske uttrykkene i galleriene. En perfekt destinasjon for vennegjengen, kjæresteparet eller hele familien!

  • En begivenhetsrik dag på Kistefos museum
  • Besøk museum, to vakre gallerier og en underholdende aktivitetspark for barn
  • Få en unik opplevelse på tresliperiets levende fabrikk
  • Opplev det spektakulære galleriet The Twist

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar