Jane Beate (55) fra Lørenskog – “Det er noe jeg absolutt vil anbefale til alle – både små og store”

Kjenner du en naturentusiast som fortjener en virkelig spesiell gave? Da bør du gjøre som barna til Jane Beate (55) fra Lørenskog – de slo på stortromma og ga et gavekort på Kanefart med middag i julegave til sine foreldre! “Det var så vakkert da vi ankom lavvoen med masse tente lys og fakler,” sier Jane Beate.

Hvem ville du skjemt bort med en slik uforglemmelig opplevelse?

“Jeg sitter igjen med en virkelig godfølelse”

“Jeg fikk gavekort på Kanefart med middag i julegave av mine voksne barn. Opplevelsen var utrolig koselig – veldig hyggelig vertskap og akkurat passe lang tur på slede,” forteller Jane Beate. “Det var så vakkert da vi ankom lavvoen med masse tente lys og fakler rundt omkring.”

“Jeg sitter igjen med en virkelig godfølelse – noe jeg absolutt vil anbefale til alle – både små og store. Det var veldig romantisk, men det passer veldig for barnefamilier også,” fortsetter hun.

Frister det med en eventyrlig tur og middag i villmarka?

“Vi liker utrolig godt å få opplevelser i gave”

“Maten i lavvoen var nydelig, og det var overraskende god temperatur i lavvoen,” sier hun.

“Vi liker utrolig godt å få opplevelser i gave. Vi er godt voksne som har alt, så opplevelser står øverst på lista for både bursdag- og julepresanger. Fikk faktisk flere opplevelser til bryllupsfesten vi hadde høsten 2022! Da fikk vi Badstu i Oslofjorden,” smiler Jane Beate.

“Det er så absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gi bort selv, da det er en utrolig gøy gave å gi,” sier hun til slutt, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en helt spesiell gave til natur- og hesteentusiasten? Eller vil du gi bort et avbrekk fra hverdagen til en god venn? Kanefart med tre retters middag er den perfekte opplevelsen for å få en velfortjent pause og nyte kvalitetstid sammen. La gavemottaker legge ut på en to timers sledetur i eventyrlige omgivelser. Turen avsluttes med et herlig måltid i lavvo. Et eventyr står for tur!

  • To timer kanefart i eventyrlig, frodig natur
  • Opplev norsk kultur og tradisjoner fra slede
  • Nyt en tradisjonell, treretters middag i lavvo

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar