Jane (56) opplevde hundekjøring på Sjusjøen – “Vi kjørte i solnedgangen omgitt av flott natur. Det var en stor opplevelse”

Kjenner du noen som elsker dyr og flott natur, og kunne tenke seg en uforglemmelig opplevelse som kombinerer disse to? Da bør du gjøre som barna og svigerbarna til Jane (56)! De kjøpte nemlig gavekort på Hundekjøring til Jane og mannen hennes til jul. 

Tror du julegaven falt i smak?

Et enestående møte med dyr og natur

“Min mann og jeg fikk en  hundesledetur i julegave av våre barn og svigerbarn. Bookingen gikk fint, og vi var veldig fornøyde med at vi fikk booket den datoen vi ønsket,” forteller Jane. 

“Spente dro vi avgårde til møteplassen ved Sjusjøen. Der skulle vis kjøre et flott hundespann med syv fine hunder. Vi skulle kjøre sleden selv, noe som gjorde meg litt nervøs, men det gikk heldigvis fort over. Guiden vår kjørte foran med egen slede, som ga oss en følelse av trygghet,” fortsetter hun.

Hvem kunne du tenkt deg å dra på hundekjøring med?

Solnedgang i vakkert vinterlandskap

“Vi hadde booket en tur på 15 km, og min mann og jeg byttet halvveis på å kjøre sleden og sitte foran,” sier Jane. “Vi var svært heldige, da vi kjørte i solnedgangen omgitt av flott natur.”

“Det var virkelig en stor opplevelse for oss, og etter turen var det nok av tid til kos med hundene og varm drikke i lavvoen. Det var prikken over i-en,” avslutter hun med et stort smil.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • En fantastisk turopplevelse på 5-8 kilometer kjøring
  • Møt glade og ivrige hunder som elsker jobben sin
  • Opplev nærkontakt med spektakulær natur og herlige hunder
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar