Jan Inge (40) fra Oppdal nøt en deilig thai sharingmeny – “Vi kom nærmere hverandre fordi vi fikk tid til å se og høre på hverandre, noe som fort blir glemt i hverdagen.”

Se for deg å kunne sette deg ned i en trivelig restaurant, lene deg tilbake og få en deilig sharingmeny servert. Uten å måtte tenke på noe som helst, og uten å måtte løfte en finger. En hyggelig servitør vil servere deg en velsmakende treretters middag nøye sammensatt av en lidenskapelig kokk. Friske urter og ulike krydder vil gi fortreffelige smakskombinasjoner som vil imponere smaksløkene. En enhet forfriskende drikke vil serveres med maten mens du nyter godt selskap. Høres det ikke herlig ut?

Det synes Jan Inge (40) fra Oppdal, som tok med seg samboeren på Thai sharingmeny for to i Trondheim.

Hvem ville du delt et slikt måltid med?

God service og god mat – blir det bedre?

“Jeg fikk et gavekort av mine svigerforeldre til jul, også fikk jeg et gavekort av svigerbroren min som takk for hjelpen med bilen hans,” forteller Jan Inge.

“Jeg tok med meg min samboer på hotelltur med middag ute. Opplevelsen var veldig fin,” fortsetter han. “Servicen på Lan Na var kjempebra, og vi hadde en rolig og hyggelig middag sammen. Det beste med opplevelsen var at restauranten var koselig med et innbydende utseende og trivelige ansatte. Maten var kjempegod, og det bydde på mersmak.”

Frister det med en thai sharingmeny?

“Vi kom nærmere hverandre fordi vi fikk tid til å se og høre på hverandre”

“Vi har i en lengre periode hatt det veldig travelt begge to, så dette var et godt avbrekk fra hverdagen som bilberger og barnehageansatt,” sier Jan Inge. “Vi trengte sårt denne pausen, så vi kunne bare være oss to sammen og slappe av.”

“Dette var en tur som gir meg glede og tenke på. Vi kom nærmere hverandre fordi vi fikk tid til å se og høre på hverandre, noe som fort blir glemt i hverdagen,” smiler han. “Jeg sitter også igjen med et minne om en fin restaurant med god mat og hyggelig personell.”

“Det var kjempefint å få mulighet til å velge en opplevelse selv”

“Jeg synes dette var en fin gave, for jeg fikk bestemme selv hva jeg ville gjøre. Også er det jo ting jeg kanskje ikke i utgangspunktet ville tenkt på å gjøre,” forteller han, ettersom han fikk åpne gavekort fra YouWish.

“Det var kjempefint å få muligheten til og velge ut en opplevelse selv, uten å måtte tenke på det økonomiske. Dette er en gave jeg absolutt kunne ha gitt bort selv,” innrømmer han. 

“Folk har gjerne alt de trenger, og ønsker seg ikke så mye, så en opplevelse er gull verdt. Også får man kanskje gledet en ekstra person som får være med og dele opplevelsen, sånn som jeg gjorde,” avslutter Jan Inge fornøyd.

Om opplevelsen

Fortjener verdens beste kjæreste litt ekstra oppmerksomhet? Eller deler du og søsteren din en forkjærlighet for asiatisk mat? Da er et gavekort på Thai sharingmeny en super gave å overraske med! I en uformell og behagelig atmosfære kan man senke skuldrene og dele en utmerket sharingmeny. Menyen består av kokkens nøye utvalgte treretters meny, og vil utvilsomt forføre både smaks- og luktesansene. Her kan man se frem til å dele både god mat og den gode samtalen. En uslåelig kombinasjon!

  • Velkomponert treretters meny laget av dyktige kokker
  • En enhet drikke inkludert per person
  • Kvalitetstid og hygge i fokus
  • Opplev en nydelig smak av Thailand

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar