Jan (53) fra Askim fikk endelig prøve seg som pilot igjen – “Vekket gløden jeg en gang hadde for yrket”

Hva føler pilotene rett før de skal ta av i luften? Hvordan reagerer kroppen og sansene deres på å sitte foran i kabinen hvor man har full oversikt over absolutt alt? Akkurat disse spørsmålene kan Jan (53) fra Askim svare på. Han fikk nemlig opplevelsen, Flysimulator 737-800 i bursdagsgave av samboeren!

Tror du gaven falt i smak?

“Det beste var hvor realistisk det hele fortonet seg”

“Jeg fikk et gavekort fra YouWish på én time i Boeing 737-800 flysimulator av min samboer i fødselsdagsgave,” innleder Jan.

“Det knyttet seg stor spenning til hele opplevelsen, ikke minst hvor realistisk det kan bli i en simulator. Det skulle fort vise seg å være veldig realistisk, til tross for at simulatoren ikke beveger seg. Skjermene dekket hele synsfeltet og var svært detaljerte, følgelig ‘følte’ jeg at vi var i bevegelse,” fortsetter han. “Det beste med opplevelsen totalt sett, var hvor realistisk det hele fortonet seg.”

Kjenner du noen som kunne tenkt å prøve seg som pilot?

“Timen i simulator vekket gløden jeg en gang hadde for yrket”

“Jeg utdannet meg til pilot på 90-tallet, men måtte gi opp karrieren etter få år på grunn av netthinneavløsning. I mange år holdt jeg meg langt unna alt som kunne minne om fly, og fikk en ny karriere i en annen bransje,” innrømmer han. 

“Timen i simulator vekket gløden jeg en gang hadde for yrket og det var forbausende mye jeg fortsatt husket fra ‘gamle dager’, slik at minnene fra denne timen bare er fylt med glede og vil måtte gjentas ved en senere anledning,” forteller Jan med et stort smil.

Frister det med en time i flysimulator?

“En opplevelse vil man huske i lang tid etterpå”

“Det var en tipp-topp opplevelse å få i gave, i tillegg tenker jeg at det er så mange opplevelser å velge i, at det skal være mulig å finne noe for enhver smak,” sier han.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv – det er utrolig vanskelig å finne på gaver til folk på min egen alder som har alt de trenger, og vel så det! En opplevelse som dette f.eks, vil man jo huske i lang tid etterpå!” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar