Iselin (22) fra Oslo og broren måtte unnslippe drager i VR Escape Room – “Det var veldig intenst, mye mer enn det jeg hadde sett for meg.”

Du har en time på deg til å flykte fra flammespyttende drager, eller på å finne ut hvordan du kan ødelegge asteroiden som er på vei til å utrydde jorden i en rasende fart. Eller kanskje du må komme deg ut av herregården med livet i behold, før det er for sent. Uansett vil det bli en time som krever konsentrasjon, fokus og kontroll over hjertepumpa etter hvert som klokka tikker mot slutten. Har du det som skal til for å klare oppdraget før tiden renner ut? Med VR Escape Room kan du få svar på det spørsmålet!

Det fikk Iselin (22) fra Oslo og broren hennes nemlig bryne seg på, da de fikk VR Escape Room i julegave av sin far.

Er du glad i gåter og puslespill?

En veldig fin opplevelse å dele med en man er glad i

“Jeg og broren min fikk VR Escape Room hos House of Nerds til jul i 2020 av pappa,” forteller Iselin. “Det var en veldig fin opplevelse å dele med broren min. Jeg hadde ingen erfaring med et slikt type opplegg fra før, og det var morsomt å få gjøre noe sånt sammen med han,” fortsetter hun. 

“Det beste var oppdraget vi gjorde. Det var veldig spennende å få oppleve noe sånt i VR,” legger hun til.

“Det var veldig intenst, mye mer enn det jeg hadde sett for meg.”

Det var jo et VR Escape Room, så vi ble tatt med inn i et rom og fikk deretter på oss VR headset, og fikk de tilhørende kontrollene,” sier hun. “De hadde et utvalg av fem forskjellige rom, og vi valgte Dragon Tower.” 

Iselin var ikke forberedt på intensiteten som ventet.

“Oppdraget handlet om at vi var tatt til fange av en ond trollmann, og at vi måtte rømme før vi ble ofret til dragene som pleide å angripe byen. Jeg mener å huske at vi var innom fire eller fem forskjellige stadier der vi måtte løse gåter og finne hint,” forteller hun.  

Er dette noe du kunne tenke deg å prøve med søsken eller venner?

“Til slutt skulle vi skyte ned dragene med en gigantisk crossbow, noe ala den vi ser i Hobbiten,” fortsetter hun. “Det var veldig intenst, mye mer enn det jeg hadde sett for meg. Men, det var også en veldig morsom og spennende opplevelse, og jeg er glad for at jeg fikk denne gaven,” legger hun til.

“Det å kunne være en del av spillet var veldig morsomt!”

“Det jeg husker best fra selve opplevelsen er vel hvor forskjellige fremgangsmåter jeg og broren min hadde. Det førte til veldig morsomme scenarioer, og vi endte opp med å måtte få hjelp på grunn av tekniske problemer,” sier Iselin lattermildt. 

“Både jeg og broren min har spilt en del gjennom oppveksten, og det å kunne være en del av spillet var veldig morsomt!” fortsetter hun.

“Det er minner jeg kommer til å snakke om i flere år etterpå.”

“Jeg synes at opplevelser er veldig gode gaver å få,” sier Iselin. “Personlig har det vært veldig gøy å få sånne gaver, og det er minner jeg kommer til å snakke om i flere år etterpå,” legger hun til. 

“Jeg kommer absolutt til å investere i en slik gave, og har sett på flere opplevelser jeg har vurdert å gi bort til mine familiemedlemmer og venner!” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Leter du etter noe gøy å gjøre med vennegjengen din? Overrask med en VR Escape Room opplevelse! Virtual Reality tar opplevelsen til et helt nytt nivå – her vil man virkelig få kjenne på spenningen av å spille seg ut av rommet på tid. Ta med deg en god venn, familie eller kollegaer og gjør dere klare for en opplevelse utenom det vanlige!

  • Velg mellom flere forskjellige Escape Rooms
  • En unik opplevelse i en virtuell verden
  • Samarbeid for å løse gåtene

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar