Isabelle (30) – “Nå var det liksom bare oss, vekk fra alt kaos, og det eneste vi kunne høre var lyden av vinden som suste i ørene våre”

Høres flott vinterlandskap og lyden av mange små poter mot snøen ut som en opplevelse for deg? Da bør du gjøre som Isabelle (30) fra Oslo. Hun ga nemlig kjæresten sin et gavekort på Hundekjøring Deluxe, og ble med selv!

Tror du turen falt i smak hos hennes kjære?

“Opplevelsen var helt fantastisk – jeg kunne ikke bedt om mer”

“Jeg kjøpte denne opplevelsen til kjæresten min, da vi begge er veldig glade i naturopplevelser og helt ærlig; nylig hadde sett på Lars Monsen på TV,” innleder Isabelle lattermildt. “Vi dro i påskeferien og fant ut at hundekjøringen i Gausdal var i nærheten av hytta, som passet oss perfekt for anledningen. Jeg visste faktisk ikke at det fantes tilbud om hundekjøring på Østlandet, så tanken på å endelig få gjøre noe jeg har hatt lyst til i så mange år var helt utrolig spennende!”

“Opplevelsen var helt fantastisk, jeg kunne ikke bedt om mer – kanskje bortsett fra enda mer tid, for det var SÅ gøy! Noe av det beste var at vi var ansvarlige for vårt eget spann, så vi fikk kjøre på egenhånd og ble på en måte enda mer knyttet til «våre» hunder. For det føltes litt sånn, at vi og hundene var et lag, og vi reiste sammen og de ble «våre»,” fortsetter hun. 

Nærkontakt med herlige hunder og flott natur – kan det bli bedre?

“Følelsen av å suse avgårde var rett og slett herlig”

“Arrangøren av opplevelsen kjørte sitt eget spann fremst, et annet par kjørte som nr. 2, og bakerst kjørte vi – kjæresten min som fører, og jeg som passasjer. Halvveis i turen byttet vi plass med hverandre, slik at jeg fikk kjøre og han sitte på,” forteller Isabelle.

“Følelsen av å stå der på sleden og suse avgårde mellom trær og med utsikt over Gausdal, var rett og slett herlig,” gliser hun.

Får du like lyst til å prøve hundekjøring som det jeg gjør?

Et uforglemmelig møte med dyr og natur

“Vi var litt sent ute og booket opplevelsen i siste liten, kun to dager før datoen vi håpet på å få. Heldigvis var vi utrolige heldige, og arrangøren fant en passende tid til oss,” sier hun, litt lettet. “Før vi dro hadde vi kikket litt på bilder av hundene på arrangørens nettside, og pugget noen av navnene deres. Jeg elsker at de presenterer hundene enkeltvis med navn og bilde på nettsiden sin, det gjør det liksom mer personlig når man får treffe dem.”

“Vi kom frem til Astridbekken, og vi fikk straks beskjed om at det bare var å hilse på og kose med hundene mens sledene ble klargjort. Arrangøren og kona hans var utrolig trivelige mennesker, og svarte oss på alt vi kunne tenke oss å lure på, og fortalte oss litt om hver av hundene,” fortsetter hun. 

En opplevelse som innledes med kosing av sledehunder… Jeg smelter!

“Nå var det liksom bare oss, vekk fra alt kaos”

“Før selve hundekjøringen begynte, ble vi forklart hvordan vi skulle styre spannet, ting å være obs på, og lignende. Jeg ble litt bekymret for at det skulle bli vanskelig å føre, men for å avsløre det med én gang; det var det slettes ikke,” forsikrer Isabelle. 

“Det var nesten overveldende å se hvor gira alle hundene var før vi begynte å kjøre; spent inn i selene sine hoppet de opp og ned, logret vilt og bjeffet energisk. Så fort de fikk lov til å begynne å dra, ble det helt stille. Hundene ble oppslukt av løpingen, og turen vi har lengtet så lenge etter var endelig i gang. Nå var det liksom bare oss, vekk fra alt kaos, og det eneste vi kunne høre var lyden av vinden som suste i ørene våre,” deler hun gledelig.

“De gangene vi stoppet opp var hundene raske på å ville fortsette – men stillere denne gangen, og den yngste hunden – som hadde virket litt nervøs ved oppstart – var plutselig den første til å ville fortsette. Det var utrolig gøy å oppleve!”

“Det var noe unikt med å oppleve naturen på denne måten”

“Mest av alt sitter jeg igjen med minner om en herlig opplevelse jeg gjerne vil gjenoppleve. Det var noe unikt med å oppleve naturen, se utsikten over dalene og å ferdes på denne måten, sammen med seks dyktige, lykkelige hunder,” sier Isabelle. 

“Jeg husker at noen av hundene la seg ned for å slappe av etter en vellykket tur, og andre som gjerne kunne leke mer. Jeg husker at jeg tenkte at dette ikke blir siste gang jeg blir med på dette.”

Kunne du tenke deg å overraske en du er glad i med en uforglemmelig hundekjøring?

“Jeg synes at det å få en opplevelse i gave antakelig er noe av det beste man kan få. Du får mulighet til å gjøre ting du kanskje ikke visste det var mulig for deg å gjøre, eller oppleve noe på en annen måte enn du har gjort før. En opplevelse sitter lenger i deg – og det er jo gøy å få kommet seg ut og prøvd noe nytt. Jeg har allerede laget en liste med opplevelser jeg håper å gi venner og familie i gave etterhvert,” ler hun.

 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en givende gave utenom det vanlige? Da er opplevelsen Hundekjøring deluxe midt i blinken! Her får mottaker oppleve norsk vinternatur på en spektakulær måte på en slede trukket av nydelige hunder. Dette er den perfekte gaven for en god venn, et kjært familiemedlem eller en kjæreste som er glad i turer og hunder. Her er det bare å lene seg tilbake og la hundene gjøre jobben mens man nyter nærkontakt med dyr og natur.

  • En vakker tur som går over 10-20 kilometer
  • Man får både kjøre selv og være passasjer
  • Turen ledes av en erfaren og lidenskapelig hundefører
  • Se frem til en ekstraordinær naturopplevelse i det beste selskap

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar