Ingun og hennes mann delte en uforglemmelig båttur i skjærgården av Oslo.

Solstråler som varmer, lyden av bølgeskvulp, smaken av reker og et glass hvitvin i hånden, akkompagnert med gode samtaler. Det vil jeg si er et vakkert sommerminne – noe Ingun og hennes mann fikk føle på. Ingun ga nemlig bort opplevelsesgaven “Fjordcruise med rekebuffet” til sin mann i bursdagsgave.

Hadde din kjære blitt glad for et herlig sommerminne på sjøen?

Strålende sol på en vakker sommerdag

“Vi var veldig spente på hvordan rekecruiset var og ankom Oslo i strålende sol på en vakker sommerdag,” smiler Ingun. “Alt fungerte utrolig fint og vi ble møtt av en veldig hyggelig og serviceminded betjening. Dette ble en uforglemmelig tur,” forteller hun.

“Vi fikk sett Oslo fra sjøsiden og med det beste været vi kunne tenke oss ble dette en utrolig fin båttur i skjærgården av Oslo,” sier Ingun. “Jeg skulle gjerne fått en opplevelse i gave, og har allerede sagt til min mann, at neste bursdag blir det en ny opplevelse i gave til han,” smiler hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på lange, lyse sommernetter? Skap et herlig sommerminne og ta med mamma, pappa, kjæresten eller din gode venninne på Fjordcruise med rekebuffet! Det å nyte reker i en sjarmerende skute i godt selskap mens man ser fjorden bade i mykt lys vil garantere et minne for livet.

  • Flott restaurert, gammel seilskute
  • Herlige reker servert ombord
  • Flere severdigheter underveis

Les om “Fjordcruise med rekebuffet” her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar