Ingrid (52) fra Oslo nøt en kveld med vinsmaking – “Nå har jeg nesten lyst å gå samme kurs en gang til!”

Se for deg å kunne sette deg ned i et koselig lokale og få ulike deilige viner servert, uten å måtte løfte en finger. En dyktig sommelier vil helle vin i glasset ditt mens de forteller om vinen – hvor den kommer fra, hvilke druer den er laget av, og ikke minst hva du kan spise for å virkelig få den fullstendige smaksopplevelsen. Dette vil bli en hyggelig kveld full av gode smaker og interessant kunnskap. Frister det?

Det gjorde det nemlig for Ingrid (52) fra Oslo, som var så heldig og fikk vinkurs og smaking i gave av mannen sin!

Begynner du å bli litt vintørst?

En smakfull og lærerik opplevelse

“Jeg fikk gavekort av min mann da jeg alltid har hatt en drøm om å åpne vinbar, selv om det nok aldri kommer til å skje,” innleder Ingrid leende.


“Det var en veldig fin opplevelse! Lærerikt på mange måter. Både historie, klassifisering, områder for de ulike druene var nytt for meg,” forteller hun. “Det beste var nok å kjenne forskjell på de ulike vinene, det var veldig interessant.”

Hvem kunne du tenke deg å dra på vinsmaking med?

“Jeg tok masse bilder og skrev mange notater”

“Kurset var veldig godt strukturert og godt planlagt,” forteller hun. “Jeg ønsker å lære enda mer om hva som gjør en vin til den vinen den skal være. Jeg tok masse bilder av slidene og skrev notater, men ser nå at jeg ikke skjønner noe av notatene mine,” innrømmer hun med et smil.

“Så et tips er at arrangøren enten sender ut presentasjonen på forhånd, eller legger en utskrift på hver pult slik at man kan notere der. Da hadde jeg fått med meg mye mer!” sier hun. 

“Nå har jeg nesten lyst til å gå samme kurset en gang til!”

God vin og læring – er det en kombinasjon som høres spennende ut?

“Det å gi en opplevelse i gave er helt topp, og vil absolutt kunne tenkt meg å gi det i gave til andre,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du en som interesserer seg for vin og dens forskjellige smaker? Da vil et gavekort på vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt! Her vil mottaker selv få velge tema. Overrask mor, far eller søsken med et dypp inn i vinens verden – det vil bli en herlig smaksopplevelse!

  • Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema
  • Svært dyktig vinekspert leder vinkurset
  • Lær om klima, jordsmonn og druesorter
  • Smakstrening av relevante viner

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar