Ingeborg (30) – Ølsmaking for to «-en opplevelse fylt med kvalitetstegn.»

Noe godt i glasset i godt selskap er noe alle setter pris på. Ingenting er som å ta seg tid til de man er glad i, så hvorfor ikke gjøre en opplevelse ut av det en gang i blant? Ingeborg fra Oslo ga opplevelsen, Ølsmaking for to, i julegave til sin far og hans kone.

“Ølsmaking var en utrolig fin opplevelse. Godt øl, bra folk og ikke minst en utrolig dyktig og sjarmerende guide som både hadde glimt i øyet og masse kunnskap om øl og dens historie,” forteller Ingeborg. “Guiden satt virkelig standarden og var desidert det mest imponerende med hele opplevelsen!”

Er dette noe du kunne tenke deg å gi bort?

Sjarmerende, intimt og innholdsrikt

“Ølsmakingen foregikk i en intim og hyggelig kjeller hvor man blir tørst bare ved å gå ned trappene til lokalet. Stemningen var varm og lun, og i tillegg sto fire-fem kalde øl på bordene og ventet på oss når vi kom,” smiler Ingeborg. “Den imponerende guiden ledet oss gjennom de ulike øltypene på en sjarmerende og innholdsrik måte. I tillegg flettet hun inn historiske moment og morsomme fakta,” fortsetter Ingeborg

En innholdsrik kveld med en man er glad i skal ikke undervurderes.

“Tid sammen med de man er glad i er noe av det aller beste”

“Vi syntes alle at dette var en utrolig fin opplevelse og vi kunne gjerne tenke oss å dra hit igjen. Personlig er opplevelser favoritt-gaven, både å gi bort, men også å få. I dagens samfunn har vi har alt vi trenger og tid sammen med de man er glad i er noe av det aller beste!» smiler Ingeborg. «Vi var heldigvis så opptatt av å smake på øl at vi helt glemte å dra frem mobiltelefonen for å ta bilder. Dette er et kvalitetstegn i seg selv,” avslutter en fornøyd 30 åring.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse
  • Ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar