Inger Marie (58) fra Fetsund – “Det at jeg vant over samboeren min i en sport for første gang gjorde jo heller ikke noe.”

Curling er en sport som har vokst mer og mer med årene, spesielt her til lands. Det kan nok til dels være grunnet de ikoniske buksene det norske landslaget i curling har brukt under flere internasjonale konkurranser. Uavhengig av hva som ligger bak, har interessen for curling vokst, og mange har fått øynene opp for sporten. Kunne du tenke deg å ta med din bedre halvdel eller en god venn, og prøve dere på curlingbanen? Curling er garantert en aktivitet som vil sørge for mye latter og læring!

Det kan Inger Marie (58) fra Fetsund og samboeren gå gode, for da de fikk prøvd seg på isen!

Hadde du klart å “koste” steinen til midten av sirkelen? 

“Det var kjempemoro, og jeg har allerede anbefalt det videre!”

Inger Marie og samboeren ga et YouWish-gavekort i julegave til hennes sønn og hans kjæreste. Utfordringer i hverdagen og Koronarestriksjonene gjorde det derimot vanskelig for gavemottakerne å ta i bruk gavekortet, så Inger Marie endte opp med å kjøpe gavekortet tilbake. 

“Vi valgte å prøve curling. Ingen av oss hadde prøvd det før, så vi var spent,” forteller hun. 

“Vi ble godt tatt i mot, fikk teoretisk opplæring og fikk så prøve oss fram med veiledning. Det var kjempemoro, og jeg har allerede anbefalt det videre til andre!” legger hun til med et smil.

Hvem kunne du tenkt deg å prøve curling sammen med?

“Det at jeg vant over samboeren min i en sport for første gang gjorde jo heller ikke noe.”

“Jeg vil gjerne gjøre det igjen, gjerne sammen med familien min,” fortsetter hun. 

“Det at det ble den første gangen jeg vant over samboeren min i en sport gjorde jo heller ikke noe. DET skal aldri glemmes!” sier hun og ler godt.

“Så det å gi noen et gavekort fra YouWish vil jeg helt sikkert gjøre igjen. Jeg ville også bli veldig glad for å få et,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en gøyal aktivitet å dele med vennegjengen eller kollegaer? Da er Prøv curling den perfekte gaven å overraske med! Her får man muligheten til å prøve curling på den samme banen som Norgeseliten bruker. Man får boltre seg i 2,5 time på banen, hvor man vil få god veiledning fra en instruktør underveis. En morsom og annerledes aktivitet som vil gi gode minner!

  • Tren på samme bane som landslaget
  • Lær av en erfaren instruktør
  • 2,5 timer på isen
  • Utstyr er inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar