Ingar (69) – «Jeg fikk vel denne opplevelsen ettersom jeg hadde skrytt av å ha blitt kompaniets beste skytter under min militærtjeneste.»

Pang! Man ser røyken flyte ut av pistolen og ser leirplaten gå i tusen knas. «Den satt, midt i blinken!» Man kjenner adrenalinet bruse og spenningen står høyt i det man gjør seg klar for å fyre av igjen.

Ingar fra Harestua fikk oppdage spenningen ved å skyte ned leirduer da han mottok opplevelsen, «Leirdueskyting for to» av sin sønn i julegave. «Det var en topp opplevelse! Kjempemoro og annerledes,» smiler Ingar. «En fin dag med skytekonkurranse, kaffe og kaker etterpå.»

Kjenner du noen som hadde tatt utfordringen med en skytekonkurranse?

Kompaniets beste skytter

«Jeg fikk vel denne opplevelsesgaven litt på grunn av at jeg hadde skrytt av å ha blitt kompaniets beste skytter under min militærtjeneste,» ler 69-åringen.

«Jeg sitter igjen med minner fra en fin dag ute i marka, med en flott skytekonkurranse og et koselig samvær. Dette vil jeg anbefale på det sterkeste – en kjempeopplevelse!» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er av den jaktinteresserte typen? Eller som tar en annerledes utfordring på strak arm? Da vil leirdueskyting for to være en spennende opplevelse! Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Dette vil bli en underholdende dag med fullt fokus!

  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Erfaren instruktør
  • 25 skudd per person
  • Ingen forkunnskaper kreves

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar