Ida (33) – Fikk fanget et spesielt øyeblikk på familiefotografering

Dagene raser avgårde, og årene går så fort forbi at man noen ganger glemmer å stoppe opp og sette pris på livet. Det går ikke noe saktere når man får barn. Babyen beveger seg opp i klesstørrelser, kryper for første gang og sier sitt første ord. Uttrykket «de vokser så fort» er faktisk ikke klisjé. Nettopp på grunn av dette er bilder er en viktig faktor. Hvorfor?

Med bilder kan man dokumentere hver lille milepæl i livet – for de kommer aldri tilbake.

Et spesielt øyeblikk som foreldrene kan ta vare på

Ida fra Malvik var så heldig å få dokumentere et fint minne med sin familie. Hun fikk nemlig opplevelsen, «Familiefotografering» i julegave av sin venninne. «Venninnen min mente at min minste gutt trengte profesjonell hjelp til å se bra ut på bilder. Han er en liten tøysekopp nemlig,» ler Ida.

Kjenner du noen som hadde satt pris på en familiefotografering?

En nyttig og klimavennlig gave

«Opplevelsen var veldig fin, og fort gjort. Det beste var at vi fikk bildene digitalt, så vi kan henge de på veggen,» sier Ida. «Det var en  god opplevelse med mange fine bilder. Jeg synes en opplevelse som gave er nyttig og klimavennlig. Jeg kunne absolutt gitt bort noe lignende selv,» avslutter 33-åringen.

Om opplevelsen

Barna vokser fort opp og og det er hyggelig å ta vare på minnene. Familiefotografering er en herlig gave til hele familen. Bildene blir fine gaver å gi bort.

  • Ett bilde inkludert
  • Profesjonell fotograf
  • Bilder med det uttrykket man ønsker

Dette er en hyggelig familiefotografering som tar hensyn til familiens ønsker og behov. Ett bilde er inkludert i pakken, men hvis det er ønskelig kan man etter shooten selv velge ut flere bilder og kjøpe på stedet. I studio blir man knipset av en profesjonell fotograf i en riktig lyssetting, som vet å lokke frem de beste bildene av familien.

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar