Honeylynn (30) fra Oslo ble overrasket av mannen med et gavekort fra YouWish – “Forholdet vårt ble sterkere etter denne opplevelsen”

Kjenner du noen som hadde fortjent en avslappende pause fra hverdagen? Noen hadde hatt godt av å senke skuldrene, og oppnå ro i både kropp og sjel? Da bør du gjøre som mannen til Honeylynn (30) fra Oslo – han overrasket henne nemlig med et gavekort på Floating med IR sauna til deres jubileum!

Tror du Honeylynn ble fornøyd med gaven?

“Opplevelsen var utrolig magisk”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen av mannen min til vårt 7-årsjubileum, og det var en gave som var spesiell for oss,” forteller Honeylynn. “Vi gjennomførte opplevelsen på Drammen Flytetanksenter. Det opplevde vi helt utrolig god service, og vi tenker å få samme behandling 3 ganger i året. Det ble anbefalt av personalet der.”

“Opplevelsen var utrolig magisk! Det var første gang til jeg og mannen min prøvde flytetank, og Lars som jobber der var veldig flink til å forklare til oss alle viktigste tingene vi trengte å vite. Badekåper, håndklær, tøfler, dusjsåpe, shampo, osv. er inkludert og vi fikk til og med mat (melon, appelsiner og vann),” sier hun og smiler bredt. 

Hvem ville du tatt med deg på floating?

“Vi hadde tid til å slappe av og bare snakke sammen”

“Jeg synes at det beste med opplevelsen var på det andre rommet hvor de hadde IR sauna og kaldtvann. Vi fikk tid til å slappe av med avslappende musikk i en liten stue på rommet og bare snakke sammen. Det var ingen andre der, bare oss to,” fortsetter hun drømmende. 

“Det er akkurat dette vi har ønsket å gjøre helt siden familien min flyttet med oss her til Norge,” innrømmer Honeylynn.

Høres det ikke magisk ut?

“Forholdet vårt ble sterkere enn før etter denne opplevelsen”

“Forholdet vårt ble sterkere enn før etter denne opplevelsen, og hver gang jeg prøver å fortelle om opplevelsen til mine venner, forteller jeg det alltid med et stort smil,” fortsetter hun.

“Det er veldig gøy å få en opplevelse i gave. Hvis det er en opplevelse jeg kan dele med mannen min eller sammen med hele familien vår er det enda bedre. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse selv! Jeg har snart bursdag, og jeg gleder meg til å oppleve en ny aktivitet sammen med de jeg er glad i,” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som er opptatt av helse og livsstil? Da er Floating med IR Sauna midt i blinken! Denne ultimate velværepakken er helt perfekt til den som vil ta vare på seg selv, eller til en som har behov for en avslappende opplevelse. Overrask en du er glad i med en dag fylt med ro og velbehag!

  • 60-75 minutter floating
  • 25 minutter i IR Sauna
  • En velværepakke som motvirker stress

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar