Catherine (22) ga en litt annerledes gave til kjæresten sin

Med hjertefrekvensen på topp, blodet som pumper, og en følelse av å være mer levende enn noen gang. Den helt motsatte effekten av å ligge på sofaen å se på Netflix. Den spente, og muligens tøffe følelsen som kanskje går over til nervøsitet. Dette fikk kjæresten til Catherine føle på. Kan du gjette hva det er snakk om?

En annerledes gave

Catherine ga bort en skyte-opplevelse i bursdagsgave til kjæresten sin. Da dette var en opplevelse for to, var hun så heldig å få bli med. “Denne dagen var utrolig bra! Skytepakken stod virkelig til forventningene.” Dette er en kjempe morsom gave som passer både for de som har skutt tidligere og de som aldri har rørt et våpen før. Når du vil overraske med en annerledes gave man husker er dette midt i blinken! Begge deltakerne får skyte både med pistol og med revolver. Dette er en opplevelse med krutt i!

Catherine sin søster og kjæresten hennes ble også med på opplevelsen. De ble alle møtt av tre hyggelige menn som skulle guide de gjennom dagen. Sikkerhetsregler og veiledning ble gjennomgått og fulgt opp flere ganger, noe som gjorde at Catherine og gjengen følte seg trygge hele veien.

Hadde du turt å fyre av noen skudd?

Det er en litt merkelig følelse som inntreffer deg i det du finner deg selv stående med et dødsvåpen i hendene dine. Fokuset øker og det samme gjør konsentrasjonen. Den høye lyden av skudd og lukten av krutt gjør alt så virkelig. Her fikk de avfyre 50 pistolskudd hver før revolveren stod for tur. “Vi begge følte litt adrenalin gjennom hele opplevelsen. Det var utrolig gøy å få prøvd! I tillegg opplevde vi stor mestringsfølelse da vi traff midt på blinken.”

Netflix next?

Catherine syntes det aller beste med denne opplevelsen var å få prøve noe nytt og spennende med noen hun er glad i. Det å gi en litt annerledes gave falt virkelig i smak. Dagen ble avsluttet med smil fra alle deltakerne og en hyggelig avreise. “Vi håper å få gjort det igjen snart!”

Nå kan vi tenke oss det blir deilig å crashe på sofaen med en velfortjent runde med Netlix.

Om opplevelsen

Ute etter en kul gave som huskes? Gi to stykker mulighet til å prøve på pistolskyting under kyndig veiledning. Skytepakken for to er en opplevelse det ryker av!

  • Skyting både med revolver og pistol
  • Kyndig veiledning i skyting og sikkerhet
  • Passer både proffe og nybegynnere
  • En morsom og avløsende opplevelse man sent vil glemme

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/skytepakken-for-to


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar