Hilde (56) fra Rygge fikk oppleve luksus i hverdagen med en femretters middag – “Det er ikke sikkert vi hadde kommet oss ut denne kvelden uten YouWish”

Alle fortjener å skjemmes litt bort en gang i blant; å få et avbrekk fra hverdagens mas og kjas. Og det er få ting som er bedre enn en skikkelig god middag ute, hvor man slipper å tenke på noe som helst. Det at noen andre står for planlegging, forberedelse og opprydning mens man selv bare kan lene seg tilbake og få alt servert – det er luksus, det!

Bare spør Hilde (56) fra Rygge. Hun fikk nemlig et gavekort på en deilig femretters middag i gave av sine døtre.

Hvem ville du overrasket med en femretters middag?

“Det beste var å få et push til å komme seg ut igjen”

“Jeg fikk gavekort på femretters middag av mine døtre med familie i bursdagsgave i juni 2021. På grunn av Covid tok det sin tid før jeg kunne bruke det,” innleder Hilde.

“Opplevelsen var veldig hyggelig! Det beste med den var å få en push til å komme seg ut igjen, og det var utrolig deilig å kunne gå ut igjen,” sier hun. “Det var også veldig hyggelig at jentene mine ville glede meg med dette – de vet jo at mannen min og jeg er veldig glad i god mat og opplevelser!”

Kanskje dette er en opplevelse for deg og din kjære?

“Vi følte oss litt som VIP-gjester”

“Jeg ga beskjed til restauranten om at jeg hadde et YouWish gavekort, og sendte dem verdibevisnummeret i forkant. Før besøket tenkte jeg ærlig talt litt på om vi kom til å bli sånne «kupong-kunder» når vi ankom,” innrømmer Heidi lattermildt.

“Men, det ble tvert i mot! Vi ble så godt mottatt, og vi følte oss litt som VIP-gjester!” smiler hun. “Vi ble møtt med smil, og kelneren skjønte at det var vi som var «YouWish-gjestene”. Bordet var reservert, dekket og klart. Menyen ble fortalt til oss, og så kom mat og vin servert i fem omganger. Hele opplegget var veldig bra!”

Finnes det noe bedre enn VIP-behandling?

“Hovedretten var ikke så bra, men vi ble tilbudt noe annet umiddelbart, så det var egentlig ikke noe problem,” legger hun til. “Etter måltidet var vi gode, mette og fornøyde, så var det bare å reise seg opp og gå. Vi måtte ikke betale noe ekstra.”

“Det er ikke sikkert vi hadde kommet oss ut denne kvelden uten YouWish”

“Det var en utrolig hyggelig kveld, og det er ikke sikkert vi hadde kommet oss ut denne kvelden uten YouWish, etter mange måneder med pandemi, nedstengninger og restriksjoner,” sier Hilde fornøyd.

“Jeg har både fått og gitt YouWish-gavekort tidligere, og synes det er en veldig fin gave å både få og gi. Når man får opplevelser på denne måten, blir det et lite pusterom i hverdagen! Og det er en veldig spesiell «luksusfølelse» når man kan gjøre noe koselig, uten å måtte betale for det,” avslutter hun. 

Om opplevelsen

Har du en god venn som fortjener å skjemmes litt bort? Hva med å gi bort en herlig Femretters middag? Mottaker vil få nyte en kulinarisk opplevelse bestående av fem fantastiske retter av høy kvalitet med god drikke til. Dette er den perfekte gave til en nær venninne, en kjæreste eller en mor som fortjener det lille ekstra. Her er det bare å senke skuldrene mens man nyter et enestående måltid.

  • Fem smakfulle retter nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nydelig vinpakke til maten inkludert
  • Slapp av i flotte lokaler med hyggelig atmosfære
  • Nyt en luksuriøs kulinarisk opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar