Hilde (49) – “Det var en utrolig behagelig og avslappende opplevelse med min kjære.»

En avslappende opplevelse. Når var sist du hadde en? Nå til dags er det dessvere ikke mange som kan telle på en hånd hvor mange av disse opplevelsene man har hatt i det siste. Jobb og hverdagslivet går i ett, og det er lang i fra nok timer i ett døgn. Men det er nettopp derfor det er viktig å ta seg tid til disse små – men store – avslapningsdagene nå og da.

Er du ikke enig?

Utrolig behagelig

Hilde fra Alver fikk opplevelsen, parfloating av sin kjære i bursdagsgave.  “Det var en utrolig behagelig og avslappende opplevelse! Vi ble møtt av en kjempeflink og grei vert som hadde veldig god informasjon om floatingen. Han fikk oss til å føle at vi var i fokus og at det var oss han var der for. Interessant og kjekt!” forteller Hilde.

Høres det ut som noe du ville prøvd?

Tid til ro og avslapning

“Verken jeg eller kjæresten min hadde prøvd dette før, så vi var litt spent på om vi ville klare å slappe av så godt som vi hadde lest at man ville. Han som jobbet der var opptatt av vi ikke skulle stresse, men roe ned og klare å nyte opplevelsen. Det var lurt, og det gikk jo veldig bra! Fantastisk behagelig og deilig avslapning!” smiler hun.

“Jeg sitter igjen med gode minner om en annerledes opplevelse. Vi kommer nok til å gjøre dette igjen! Min kjæreste syntes også det var toppers! Kjempekjekk gave,” avslutter en fornøyd og 49-åring.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar