Hilde (47) og Rune nøt en friluftsweekend med kano – “Vi er allerede i gang med å planlegge ny kanotur”

Tenk å kunne dra ut på tur en hel helg og bare nyte den spektakulære naturen med en du er glad i. En uforglemmelig tur gjennom skog og mark til fots, hvor alt av nødvendig utstyr er inkludert og blir utdelt ved oppmøte. Og hvor man i tillegg får oppleve naturen fra vannet i kano. Høres det fristende ut?

Da bør du gjøre som Hilde og Rune. De ga nemlig gavekort på Friluftsweekend med kano i julegave til hverandre!

Tror du opplevelsen ga mersmak?

“Dette kan varmt anbefales”

“Vi ga gavekort på Friluftsweekend med kano i julegave til hverandre, da vi er ganske aktive på å finne morsomme og spennende opplevelser via YouWish,” innleder Hilde. “Opplevelsen var kjempefin, vi var så positivt overrasket over at det var en så god opplevelse da vi aldri hadde prøvd noe tilsvarende.”

“Vi fikk en kjempefin start med så hyggelig betjening ved innsjekk på Silverlake Camp & Kanot. Her fikk vi utdelt utstyr som var tilsvarende utstyrspakken vi hadde bestilt. Fikk kart og anvist kano. Så var det bare å begi seg ut på det blikkstille vannet,” fortsetter hun.

Finnes det noe mer avslappende enn blikkstille vann?

“Vi hadde blitt tipset av betjeningen om ulike padleruter og anviste shelter plasser. Vi ble anbefalt å ta kanalslusene i Karlstad. Det var en ny og morsom opplevelse, da dette skulle gjøres mens vi satt i kanoen. Dette kan varmt anbefales, da slusevokteren var hyggelig og sluste oss trygt igjennom.”

“Vi er allerede i gang med å planlegge ny kanotur”

“Vi padlet deretter til ulike shelter plasser, på jakt etter en fin plass hvor vi kunne slå leir for natten. Det var populært å ferdes der, så flere hadde slått opp telt på ulike anviste shelter plasser langs vannet. Vi fant tilslutt en fin teltplass,” forteller Hilde. “ Hjemturen ble utnyttet til sol og bading og rolig padling i flotte omgivelser.”

“Vi merket vi hadde sittet i kano, og rumpa var litt øm noen timer i etterkant av turen – men det var bare verdt det hele,” sier hun lattermildt. “Så vi er allerede i gang med å planlegge ny kanotur i nærområdet, hvor ungene er med. Dette med tanke på at vi vil veldig gjerne tilbake til Silverlake Camp og padle med ungene.”

Kjenner du noen som hadde elsket å få denne opplevelsen i gave?

“Opplevelser er minner for livet”

“Jeg elsker å få opplevelser i gave! Det er minner for livet, som gir energi og mye kjærlighet, som vi gleder oss over, både i for-og bakkant. Jeg elsker å dra på både små og store opplevelser med kjæresten,” gliser hun.

“Jeg kunne helt klart tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv! Det kan varmt anbefales, da det giir en fantastisk følelse av ro og stillhet rundt seg. Man trenger ingen ro-eller kanokunnskaper i forkant – det er god tid på å finne sin egen teknikk når du padler rolig i de svenske sjøer. Et tips kan være å ta med en god polstret pute til å sitte på i kanoen, da setet ikke er polstret,” legger hun til med et glimt i øyet.

“Vi håper vår opplevelse kan være til inspirasjon til andre eventyrlystne YouWishere,” legger Hilde til avslutningsvis, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Har du en bedre halvdel som er glad i friluftsliv? Eller leter du kanskje etter en bryllupsgave til et eventyrlystent par? Da er et gavekort på Friluftsweekendmed kano en utmerket gave! Dette er en morsom utendørsopplevelse hvor alt av nødvendig utstyr er inkludert i pakken, så man behøver ikke å tenke på å pakke med telt eller sovepose. Kan det bli bedre?

  • Weekend for to
  • Telt, kart, soveposer og turkjøkken inkludert
  • Leie av kano for to inkludert
  • Opplev nærkontakt med vakker natur

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar