Hilde (40) fra Aurskog overrasket familien med en natt i svevetelt – “Opplevelsen var helt magisk”

Finnes det noe bedre enn å sovne under stjernene og våkne til forsiktig fuglekvitter? Hva om du fikk oppleve dette i et telt som henger over bakken? Med opplevelsen Natt i svevetelt får man akkurat det! Og Hilde (40) og familien fra Aurskog kan skrive under på at det virkelig er en opplevelse som anbefales!

Kjenner du noen som hadde elsket en natt i svevetelt?

“Opplevelsen var helt magisk”

“Jeg kjøpte et gavekort på opplevelsen Natt i svevetelt til familien min selv, da vi har kjøpt opplevelse via dere før og har vært veldig fornøyd. Vi hadde lyst å prøve noe nytt når vi ville overnatte ute! Både telt og hengekøyer er noe som blir brukt flittig hos oss, men svevetelt virket veldig spennende og en ny opplevelse for barna,” forteller Hilde.

“Opplevelsen var helt magisk. Det var flott tilrettelagt, lett å finne frem og veldig god service! Det var moro for både voksne og barn å teste svevetelt,” fortsetter hun. “Maridalen er et flott tur- og rekreasjonsområde, hvor en kan legge hverdagen til side og bare nyte naturen og alt det den har å by på.”

Kanskje dette er en opplevelse for deg og noen du er glad i?

En ordentlig gøyal opplevelse for store og små

“Jeg sitter igjen med flere gode minner. Da ungene skulle legge seg og de pakket seg inn i soveposen oppi sveveteltet, og tittet ut gjennom teltet på oss med store øyne og et bredt smil om munnen, hvor de sier i kor. Dette blir gøy!,” sier Hilde med et stort smil.

“Og da vi satt under tarpet, hvor vi lagde mat, skravla, sang og spilte kort, og det plasket litt på taket. Det ga skikkelig god stemning,” legger hun til.

Er det bare jeg som blir litt sjalu?

“Opplevelser kan skape minner for livet”

“Akkurat denne opplevelsen ordnet vi til oss selv, men det å få en opplevelse i gave er helt supert. Det gir en annen glede ved å gi noe til en annen, men også å være den som mottar gavekortet. Det betyr mer enn om det hadde vært en gjenstand eller noe annet som en kanskje ikke egentlig har behov for,” gliser Hilde. “Opplevelser kan skape minner for livet!”

“Jeg kunne så absolutt tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave, da jeg elsker å gi bort noe uforventet og overraskende! Faktisk skal jeg til å bestille en opplevelse til min svoger i 40-års gave. Det er perfekt til en som har alt og som sjeldent har noen spesifikke ønsker. Man kan alltids gå for det klassiske gavekortet ved å gi bort penger, men en opplevelse er ti ganger bedre,” avslutter hun, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en eventyrlig overnatting? Da er opplevelsen, Natt i svevetelt det perfekte alternativet! Overrask en du er glad i med den ultimate overnattingsopplevelsen blant trærne! Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige. Dette er absolutt en opplevelse som sent vil glemmes!

  • En natt i svevetelt for to personer
  • Nyt en uforglemmelig natt med førsteklasses utsikt til naturen
  • En friluftsopplevelse helt utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar